Oyun Dunyasi Bitkiler ve Zombiler, Diğer Oyunlara Bulaştı

Bitkiler ve Zombiler, Diğer Oyunlara Bulaştı

29.07.2015 - 13:52 | Son Güncellenme:

Zombies: Garden Warfare 2’nin ne kadar eğlenceli olduğunu biliyoruz. Peki ya bu oyun, diğer oyunların dünyasını istila etse sizce neler olur? Mobil platformların vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Plants vs. Zombies serisi sayesinde zamanda yolculuk yaptık. Taco sosu aradık, Mısır’ı ziyaret ettik ve devasa zombilere karşı savaştık.

Bitkiler ve Zombiler, Diğer Oyunlara Bulaştı

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2’nin ne kadar eğlenceli olduğunu biliyoruz. Peki ya bu oyun, diğer oyunların dünyasını istila etse sizce neler olur?

Mobil platformların vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Plants vs. Zombies serisi sayesinde zamanda yolculuk yaptık. Taco sosu aradık, Mısır’ı ziyaret ettik ve devasa zombilere karşı savaştık. Söz konusu Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 olunca kule savunması mekanizması daha fazla detaylandırıldı ve şimdi de oyunumuz, farklı oyunların evrenlerine geçiş yapıyor.

İşte FIFA 16, Halo 5: Guardians, Mirror’s Edge Catalyst ve daha fazlasının Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 ile bir araya geldiğinde karşımıza çıkan eğlenceli görüntüler.