Teknoloji BlackBerry Hamburg Kim Tarafından Üretilecek

BlackBerry Hamburg Kim Tarafından Üretilecek

22.07.2016 - 18:04 | Son Güncellenme:

Kanadalı akıllı telefon üreticisi BlackBerry zor günleri atlatmak istiyor. Bakalım yeni nesil telefonu BlackBerry Hamburg firmayı çıkışa geçirebilecek mi?

BlackBerry Hamburg Kim Tarafından Üretilecek

Dünyanın en büyük 3. üreticisi konumuna yükselen ama bulunduğu yeri korumayı bir türlü başaramayan BlackBerry hakkında çok fazla dedikodu dolaştı. Hatta devletimizin firmayı alacağı ve yerli telefon üretimi için kullanacağı da bir süre gündemi meşgul etti. Firmanın bu hale gelmesinin en önemli sebebi ise kendi marketini bir türlü geliştirememiş olmasıydı. Tüm bu dedikoduları bir kenara bırakan firma Nokia’nın düştüğü hatayı yapmayarak Android ekosistemine geçerek; edge ekrana sahip BlackBerry Priv modeli ile karşımıza çıktı. Bir süredir Kanadalı firmanın yeni nesil telefonlar ile karşımıza çıkacağı söyleniyordu. Daha önceleri FCC belgelerinde ortaya çıkan BlackBerry Hamburg kod adlı telefonun Alcatel tarafından üretileceği belgelerle ortaya çıktı.

Haberin Devamı
BlackBerry Hamburg Teknik Özellikler

Orta segment olacak olan Hamburg kod adlı telefonun özellikleri ise (tahminen) şu şekilde olacak.

5,2 inç Full HD IPS LCD ekran Snapdragon 615 yonga seti 16 GB Hafıza, 3GB RAM 13 megapiksel arka, 8 megapiksel ön kamera Android 6.0 Marshmallow