Teknoloji BLU Pure XR Orta Segmenti Kızıştıracak!

BLU Pure XR Orta Segmenti Kızıştıracak!

30.08.2016 - 15:50 | Son Güncellenme:

Akıllı telefon pazarının en önemli segmenti orta segment Çinli üreticilerin tekelinde. BLU Pure XR fiyatı ve özellikleri ile ortalığı karıştıracak!

BLU Pure XR Orta Segmenti Kızıştıracak

Android ekosisteminin %89’luk kısmının orta segment telefon kullandığını biliyoruz. Herkes amiral gemisi modellere rağbet gösterse de birçok kişinin geçtiğimiz yılın amiral gemisi modellerini kullandığına şahit oluyoruz. Bunlar performans olarak iyi özellikler sunsa da fiyat bakımından orta segmente daha yakın oldukları için bu yılın orta / üst segment telefonları olarak adlandırılabilirler. Çinli üreticileri orta segment pazarını domine etmeye başlamaları ise tesadüf değil. Çinli üreticiler orta segemneti her geçen gün daha fazla marka ve ürün ile doldururken adını sıkça duymaya başladığımız BLU Pure XR ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu telefonu Zenfone 3‘ün rakibi olarak gördüğümüzü ise hemen belirtelim. 299 dolar fiyat etiketine sahip Pru XR teknik özelliklerine yakından bakalım.

Haberin Devamı

BLU Pure XR Teknik Özellikler 5,5 inç Full HD 1080p AMOLED Ekran MediaTek üretimi yeni nesil Helio P10 chipset ve Mali-T860 GPU 64 GB Hafıza 4 GB RAM 16 megapiksel arka 8 megapiksel ön kamera 3000 mAh pil gücü Android 6.0.1 İşletim Sisitemi 299 dolar fiyat etiketi