Oyun Dunyasi Borderlands: The Pre-Sequel İle Deli Bir Macera

Borderlands: The Pre-Sequel İle Deli Bir Macera

23.10.2014 - 00:20 | Son Güncellenme:

Borderlands: The Pre-Sequel, 2K Austalia ve Gearbox Software stüdyolarının ortak çalışması ile hazırlanmış ve 2K Games tarafından yayımlanmış bir bilimkurgu FPS oyun.

Borderlands: The Pre-Sequel İle Deli Bir Macera

Borderlands: The Pre-Sequel’in hikayesi daha önce bahsettiğimiz gibi ilk ve ikinci oyun arasında geçiyor. Yine dört Vault Hunter karakterimiz var ve bu sefer olaylar Pandora’nın uydusu Elpis’de geçiyor. İlk oyundan sonra bir Hyperion programcısı olan Handsome Jack isimli tip bizi kiralamış ve Elpis’e gitmemiz için görevlendirmiştir. Borderlands: The Pre-Sequel’de, önceki Borderlands oyunlarındaki NPC karakterlerden dördü ile çeşitli maceralara atılıyoruz bu sefer.

Haberin Devamı

Hikayeye biraz daha girersek, önce olayların Borderlands 2’den hemen sonra başladığını belirtelim. Eski Vault Hunter’lar olan Lilith, Mordecai ve Brick, Athena’yı yakalamışlar ve Sanctuary’de sorguya çekiyorlar. Athena da General Knoxx’dan sonra bir Hyperion programcısı tarafından, Elpis’deki bir Vault’u bulmak için kiralandığını ve diğerleri ile tanışmasını anlatıyor. Hep beraber Pandora ve onun uydusu Elpis arasında duran, Hyperion firmasının uzay istasyonu Helios’a giderlerken, Lost Legion isminde bir Dahl firması birliği tarafından saldırıya uğruyor ve Helios’a düşüyorlar.

Karakterlerimizin Helios’un savunma sistemlerini Lost Legion gemilerine karşı devreye sokma çabaları başarısız oluyor. Çünlü Elpis üzerinde bir yerden uzay istasyonunun sistemlerini kontrol eden bir sinyal geliyor ve eğer durdurulmazsa istasyonun dev lazer topu tüm Elpis’i paramparça edebilir. Bunu engellemek ve sinyali durdurmak için ekibimiz bir kargo konteyneri içinde Elpis’e çakılıyorlar ve macera başlıyor.

Haberin Devamı

Buradan Borderlands: The Pre-Sequel tanıtım videoları izlenebilir.