Oyun Dunyasi Bu Oyunda Kesin Ağlayacaksınız

Bu Oyunda Kesin Ağlayacaksınız

10.03.2016 - 13:58 | Son Güncellenme:

Square Enix tarafından geliştirilen ve yayımlanan Final Fantasy 15 için açıklamalar bu kez oyunun yönetmeni olanHajime Tabata’dan geldi! Game Informer ile son konular hakkında konuşan Tabata, yoğun uğraş verdikleri çalışmaları sonucunda oyunseverlere sinematik bir final hazırladıklarını ve bu finalle oyuncuları hüzünlendireceklerini, hatta ağlatacaklarını açıkladı. “Oyunu oynarken çok zaman harcıyorsunuz, onca uğraş sarf ediyorsunuz fakat karşılaştığınız […]

Bu Oyunda Kesin Ağlayacaksınız

Square Enix tarafından geliştirilen ve yayımlanan Final Fantasy 15 için açıklamalar bu kez oyunun yönetmeni olanHajime Tabata’dan geldi!

Haberin Devamı

Game Informer ile son konular hakkında konuşan Tabata, yoğun uğraş verdikleri çalışmaları sonucunda oyunseverlere sinematik bir final hazırladıklarını ve bu finalle oyuncuları hüzünlendireceklerini, hatta ağlatacaklarını açıkladı.

“Oyunu oynarken çok zaman harcıyorsunuz, onca uğraş sarf ediyorsunuz fakat karşılaştığınız sonlar sizi tatmin etmiyor, bu da beni çok rahatsız ediyor.” Diyerek hislerine açıklık getiren Tabata “Oyunun sonunu çok duygusal yapmak ve ağlatabildiğim kadar insanı ağlatmak istiyorum” dedi.

Bu iş için beraber çalıştığı Final Fantasy 7 oyununu geliştiren takımla da bir toplantı yapan Tabata, “bu işi daha önce yaptık, tekrar yapabiliriz” diyerek Final Fantasy 7 gibi bir son arzu ettiğini ve hedeflerinin bu olması gerektiğini vurguladı. Bu gidişle bizi tekrar ağlatacağa benzeyen Final Fantasy 15’in çıkış tarihinin ise yayıncı firma Square Enixtarafından önümüzdeki ay açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Hayranlarının merakla beklediği serinin son oyunu PlayStation 4, Xbox One ve yüksek ihtimalle PC için çıkacak.

Yazarlar