Teknoloji Bu telefon sedece 'oyun' için!

Bu telefon sedece 'oyun' için!

17.06.2008 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sony Ericsson'un içinden sızan bir kısım bilgiler, şirketin yakın zamanda F305 model adıyla bir "oyun telefonu" piyasaya süreceğini gösteriyor.

Bu telefon sedece oyun için
Sony Ericsson, yeni modellerini resmen açıklamadan önce gizli tutmakla ilgili bir takım problemler yaşıyor, şirketin içinden sızan yeni fotoğraflar ve bilgiler firmanın önümüzdeki günlerde ses getirmesi muhtemel yeni ürünlerle karşımıza çıkacağını gösteriyor.

Sızan yeni modeller arasında tasarımı ve özellikleriyle göze çarpan F305, şirketin Nintendo Wii'nin "Nunchuck" adını verdiği oyun çubuğu kontrolüne benzer bir şekilde oyun oynamayı sağlayacak şekilde geliştirilmiş ilk telefonu. Telefonun içinde yüklü olarak gelen Bowling, Balık tutma ve Jockey oyunları ile dikkat çekmesi muhtemel. Hareketle Oyun adı verilen özelliğe sahip telefon sayesinde, bowling topunu atmak için gerçek bir bowling topunu savurumuş gibi hareket etmeniz yeterli oluyor.

Haberin Devamı
Bununla birlikte, Hareket Algılayıcıya ek olarak, PlayStation konsolunun kontrolüne benzer tışlara da sahip olan yeni telefon oyun için yapılmış olduğu gerçeğini pekiştiriyor. 2 inçlik TFT ekrana, Memory Stick Micro kart yuvasına, FM Radyosu ve Stereo Bluetooth'a sahip telefon 96x47x14.6 milimetre ölçülere ve 97.5 gram ağırlığa sahip.

17 Haziran'da resmen duyurulacak telefonun 2008'in üçüncü çeyreği içinde piyasada olması bekleniyor.


Kaynak: