Teknoloji Bu Ürün Apple Onaylı!

Bu Ürün Apple Onaylı!

15.05.2014 - 11:16 | Son Güncellenme:

Teknoloji pazarına her gün yeni bir ürün dahil olurken iPhone ve iPad'in onaylı ilk USB cihazı pazardaki yerini aldı.

Bu Ürün Apple Onaylı

Artık iPhone telefonumuza bir iStick takıp kolayca yedek alabileceğiz.

Haberin Devamı

Şimdiye kadar buna benzer çeşitli ürünler duymuş olabilirsiniz ama hiçbiri Apple onaylı değildi. “Hyper” firmasının bu ürünü ise, Apple’ın “Made-For-iPhone/iPad/iPod touch” (Mfi) programından onay alan ilk örnek. Apple bu tür depolama ürünlerine pek sıcak yaklaşmaz ama iki yıl uğraştıktan sonra Hyper “iStick” isimli ürünü kabul ettirmeyi başarmış.

iStick bir tarafında bilgisayarlara bağlantı için USB portu, öbür tarafında ise iPhone ve iPad için Lightning portu bulunan bir flash bellek. 8 GB, 16 GB, 32 GB ve 64 GB kapasiteli modelleri bulunacak ve beraberinde kendi özel uygulaması gelecek. iStick’i cihazınıza takıp, uygulama üzerinden çeşitli içerikleri aktarmak mümkün olacak. Hatta Hyper’ın söylediğine göre, telefona kopyalamadan iStick’den direk video oynatmak bile mümkünmüş.

Haberin Devamı

iStick henüz satışa çıkmadı ama Kickstarter üzerindeki başarılı bağış kampanyası aracılığı ile bir ürüne sahip olmayı garantileyebilirsiniz. Kickstarter kampanyası ve ürün hakkında daha ayrıntılı bilgi için bu linki tıklayabilirsiniz.

iPad için farklı bir akseuar arıyorsanız bu linkteki incelemeyebir ve buraya tıklayarak Apple'ın onayladığı ilk USB cihazın