Teknoloji Bu Videoda Kendinizden Bir Parça Bulacaksınız!

Bu Videoda Kendinizden Bir Parça Bulacaksınız!

26.08.2013 - 17:14 | Son Güncellenme:

Hayatımızın her anında kullandığımız, yanımızdan bir an bile ayıramadığımız “Akıllı Telefon”lar günlük yaşantımızı kolaylaştırdığı kadar nasıl mı görünmemize neden oluyor? Cevabı videoda!

Bu Videoda Kendinizden Bir Parça Bulacaksınız

Hemen hemen her gün teknolojinin bir adım öteye taşındığı şu günlerde, günlük hayatımız giderek kolaylaşırken bizlere aynı oranda bu cihazlara bağımlılık yaşarcasına bir hayata sahip oluyoruz. telefonlarımızda yer alan , oyunlar veya günden güne daha büyük bir çözünürlüğe sahip olan özelliği, insan yaşantısını büyük ölçekte değiştiriyor.

Haberin Devamı

Sabah uyandığımızda aklımıza gelen ilk şey telefonlarımız oluyorsa, arkadaşlarımızla buluştuğumuzda herkesin elinde bir akıllı telefon varsa, keyifli sohbetlerin yapıldığı bir ortamda eğlenceyi sosyal uygulamalarda arıyorsak, en mutlu anları, doğum günlerini ve duygusal anlarımızı yakalamak için akıllı telefonumuzu kullanıyorsak, bir tiyatro, konser veya stand-up gösterisi izlerken gülmek yerine dünyasında kendimizi kaybediyorsak, hayatımızdaki önceliğini ve önemini hiçbirimiz yadsıyamayız.

Yukarıda bahsedilenlerin de içerisinde yer aldığı, hatta biraz daha fazlasına yer verildiği “Telefonumu Unuttum” adındaki videoyu paylaşan Charlene deGuzman, kısa sürede en fazla tıklanan videolar arasındaki yerini aldı.

Haberin Devamı

İşin en ilginç yanı da şu ki, videonun izlenme trafiğinde en ilginç nokta; “Telefonumu Unuttum” adli video en çok akıllı telefonlar aracılığıyla izlenilip paylaşılmış ki bu da bizlere bu durumun bir çok kişi tarafından fark edildiğini buna rağmen vazgeçilemediğini gösteriyor.