Teknoloji Call of Duty: Black Ops 3’ün Betası Ne Zaman Gelecek?

Call of Duty: Black Ops 3’ün Betası Ne Zaman Gelecek?

24.07.2015 - 11:56 | Son Güncellenme:

Treyarch önderliğinde geliştirilmekte olan Call of Duty: Black Ops 3'ün betası için nihayet tarih verildi. Detaylar haberimizde... Bu yılki satışa sunulacak olan Call of Duty halkası Black Ops 3, önce...

Call of Duty: Black Ops 3’ün Betası Ne Zaman Gelecek

Treyarch önderliğinde geliştirilmekte olan Call of Duty: Black Ops 3'ün betası için nihayet tarih verildi. Detaylar haberimizde... Bu yılki satışa sunulacak olan Call of Duty halkası Black Ops 3, önce bir beta ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda bulunan hataları ayıklamak ve oynanışı daha sorunsuz bir hale getirmek için beta düzenleyecek olan yapımcı firma, bu betanın tam olarak ne zaman ve hangi platformlar için başlayacağını açıkladı. Belirtilenlere göre Black Ops 3'ün PlayStation 4 betası, 19 Ağustos'ta başlayacak ve 23 Ağustos'ta sona erecek. Diğer platformlar olan Xbox One ve PC içinse bu beta, 26 Ağustos ile 30 Ağustos tarihleri arasında kapılarını kullanıcılara açmış olacak. Sony ve Activision arasında var olan anlaşma gereği betanın öncelikli olarak PS4 kullanıcıları için düzenleneceğini söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Zira beta tarihleri de bunu kanıtlar nitelikte. Call of Duty: Black Ops 3'ün sahip olduğu çoklu oyuncu modları için gerçekleşeceği söylenen multiplayer odaklı betada hangi haritaların ve en önemlisi hangi modların oynanabilir şekilde yer alacağı bilinmiyor. Ancak bu konu hakkında da konuşmayı ihmal etmeyen yapımcı, betaya az bir süre kala ayrıntıları paylaşacaklarını belirtti. Eğer bahsettiğimiz betaya katılmak istiyorsanız oyunu şimdiden satın almış ve ön sipariş işlemlerini tamamlamış olmanız gerekiyor. Ardından gelen kod ile birlikte multiplayer betaya rahatlıkla katılabilirsiniz. PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC platformları için geliştirildiği bilinen CoD: Black Ops 3, 6 Kasım 2015 tarihinde satışa sunulacak.

Yazarlar