Oyun Dunyasi Call of Duty’nin Yeni Sürprizi

Call of Duty’nin Yeni Sürprizi

14.07.2015 - 12:27 | Son Güncellenme:

Call of Duty Zombies’in yaratıcısı Treyarch 6 Kasım’da Call of Duty: Black Ops III ile birlikte yayınlanacak yeni işbirlikli hayatta kalma modu Shadows of Evil ile geri dönüyor. Shadows of Evil ilk olarak San Diego Comic-Con fuarında gösterilecek ve Treyarch’ın ünlü Zombies moduna inanılmaz zengin ve derin bir anlatım ve aksiyon dolu işbirlikli hayatta kalma […]

Call of Duty’nin Yeni Sürprizi

Call of Duty Zombies’in yaratıcısı Treyarch 6 Kasım’da Call of Duty: Black Ops III ile birlikte yayınlanacak yeni işbirlikli hayatta kalma modu Shadows of Evil ile geri dönüyor.

Shadows of Evil ilk olarak San Diego Comic-Con fuarında gösterilecek ve Treyarch’ın ünlü Zombies moduna inanılmaz zengin ve derin bir anlatım ve aksiyon dolu işbirlikli hayatta kalma deneyimi ekleyecek. Oyuncular Jeff Goldblum, Heather Graham, Neal McDonough, Ron Perlman ve Robert Picardo gibi yıldızlardan oluşan bir kadroyla tanışacaklar.

“Treyarch CoD: Black Ops III: Zombies – Shadows of Evil ile sadık Zombies camiamıza tamamen benzersiz ve akıllarını başlarından alacak bir oynanış deneyimi hazırladı” diyor Treyarch Stüdyo Şefi Mark Lamia.

Call of Duty: Black Ops III: Zombies – Shadows of Evil oyuncuları hem tanıdık, hem de korkutucu derecede yabancı bir dünyaya bırakıyor ve kaderlerini elinde tutan gölge bir figür tarafından karşılarına çıkarılan zorlukları aşıp sırları ortaya çıkarmaya çalışıyorlar. 1940’ın film-noir döneminde geçen Shadows of Evil dört habersiz karakteri – Sihirbaz, Baştan Çıkarıcı, Polis ve Boksör – gizemli Gölge Adam’ın düzenlediği benzersiz bir deneyime sokacak. Hem sesleri, hem de görüntüleri ile oyunda yer alacak karakterler arasında Jeff Goldblum (Jurassic Park, Independence Day), Heather Graham (The Hangover 1-3, Californication), Neil McDonough (Captain America: The First Avenger, Band of Brothers), Ron Perlman (Sons of Anarchy, Hellboy) ve Robert Picardo (Star Trek: Voyager, Stargate SG-1) bulunuyor.

Tüm dünyada 6 Kasım’da piyasaya çıkacak olan, geliştiriciliğini Treyarch’ın yaptığı Call of Duty: Black Ops III Activision Blizzard’ın (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. tarafından yayınlanacak. Oyun PlayStation 4, Microsoft Xbox One ve PC için piyasaya çıkacak. PlayStation 3 ve Microsoft Xbox 360 sistemi versiyonları ise Beenox ve Mercenary Technology tarafından geliştiriliyor. Oyun henüz derecelendirilmedi.