Teknoloji Casper'ın sessizi büyük ses getirecek!

Casper'ın sessizi büyük ses getirecek!

24.09.2010 - 14:21 | Son Güncellenme:

Casper masaüstünde devrim yaratacak, Super Silent Teknolojili yeni Nirvana serisini piyasaya sundu.

Casperın sessizi büyük ses getirecek

Yeni Nirvana bilgisayarlar, 23 desibel ve altında ses seviyesi ile fısıltıdan daha sessiz çalışıyor. Casper’ın uzun süren AR-GE çalışmaları, mükemmel dizayn ve sessizlik konforunu hedeflerken, yaprağın yere düşmesi ile aynı ses seviyesine sahip yeni Nirvana, kullanıcısına teknolojinin sessizliğini yaşatıyor.

Sürekli yeni teknolojileri sunmada lider olan Casper, patenti kendisine ait Super Silent Teknolojisi ile en sessiz bilgisayarı Nirvana masaüstü serisini geliştirdi. İnsan kulağının duyabileceği en düşük ses seviyesi 0 desibelken; 30 desibel fısıltı, 60 desibel ise normal konuşma ses seviyesi olarak kabul ediliyor. Süper silent teknolojili Nirvana ise 23 desibel ve altındaki fısıltıdan bile daha az ses seviyesi ile masaüstü bilgisayarın ses problemini ortadan kaldırıyor.

Super Silent Teknolojili Yeni Nirvana’nın bu sessizliğinde Casper mühendislerinin geliştirdiği akustik iç tasarım, özel tasarlanmış güç ünitesi ve özel soğutucu gibi etkenler büyük rol oynuyor. Özellikle aynı anda birçok bilgisayarın çalıştığı gerek ev, gerek ofis ortamlarında ortaya çıkan gürültü kirliliği, Süper Silent Teknolojili Casper Nirvana ile artık tarih oluyor.

TASARIMDA YENİ BİR SOLUK

Casper, Super Silent teknolojili yeni Nirvana ile üst seviye performansla sessiz çalışma özelliğini korurken, masaüstündeki beğeni çıtasını yükselten, high and dizaynıyla fark yaratıyor. İki yan paneli de parlak siyah olarak tasarlanmış ışıltılı ve pürüzsüz görünümüyle dikkat çekerken, ön paneldeki siyah ile metalik grinin göz alıcı birleşimi, dizaynın en göz alıcı detayını oluşturuyor. Bu high and dizayn, Casper Nirvana’yı evinizin başköşesine taşıyacak. Üründe, taşınabilir harddisk, webcam gibi USB multimedya bağlantılı cihazlarına bağlantı sağlayabileceğiniz üst panelde kullanım kolaylığı da unutulmamış. Birçok farklı konfigürasyona sahip olan yeni Nirvana, İntel’in son teknolojili işlemcilerini destekleyen donanımıyla göz dolduruyor. Farklı ihtiyaçlara uygun birçok özellik ve konfigürasyona sahip Nirvana’lar, 20 İnç’lik ekran boyutu ile de üst düzey bir konfor sağlıyor.

Casper Hakkında: Yüksek performans, güzel tasarım ve değer arayan bilgisayar kullanıcılarına hizmet etmek amacıyla 1991 yılında kurulan Casper, son teknolojili bilgisayarları güzel tasarımlarla bütünleştirip, geniş bir fiyat aralığında tüketicilere sunmaktadır. Casper, 1991 yılından bu yana her aşamada müşteri memnuniyeti sağlamak temel ilkesiyle çalışmalarını sürdürmektedir. Türkiye çapında 70 Casper Store, 1200'ün üzerinde satış ve servis noktası ile Casper, Türkiye'nin dört bir köşesindeki teknoloji tutkunları için en uygun çözümleri üretmektedir. Türkiye’de bilgisayar sektöründe bugün, son 8 yıldır en çok bilinen ve tercih edilen bilgisayar markası olan Casper, dünyaca ünlü araştırma şirketi AC Nielsen’ın 2009 yılı marka raporuna göre yüzde 34,6 marka bilinirlik oranı ile oranı ile pazardaki en yüksek tanınma oranına sahiptir. Microsoft tarafından son 8 yıldır (2002–2003–2004–2005–2006–2007–2008–2009) üst üste, “Yılın Yerli PC Üreticisi” seçilen Casper 2010 yılında ise yine bir ilke imza atarak Microsoft tarafından “Dünyanın En İyi bilgisayar Üreticisi” seçilmiştir. Casper Nisan 2008’de Roma’da düzenlenen Intel Solution Summit 2008’de 75 ülkeden oluşan “EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi) Notebook Pazarında En Fazla Büyüme Gösterme ödülüne, 2007 yılında ise yine Intel Solution Summit 2007’de EMEA bölgesinde Intel® CoreTM 2 Duo işlemcili PC satışlarındaki başarısı ile ödüle layık görülmüştü. Casper, Intel tarafından 2006’da Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki 75 ülkedeki şirketler arasında "Yılın Firması Ödülü"nü, 2005 yılında ise "Yılın En İyi Pazarlama Ödülü”nü almıştı. Zaman içinde ürün yelpazesini genişleten Casper, bugün masaüstü ve dizüstü bilgisayar ve bilgisayar çevre birimlerinin yanı sıra, yüzlerce farklı çeşit ürünüyle teknoloji meraklılarına Türkiye'nin her köşesinde sayısız ürün alternatifi sunmaktadır.