Teknoloji Crash Bandicoot geri döndü

Crash Bandicoot geri döndü

09.12.2016 - 15:06 | Son Güncellenme:

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy oyunculara her şeyi başlatan üç Crash oyunundaki maceraları yeniden tecrübe etme imkanı veriyor.

Crash Bandicoot geri döndü

Oyuncular, tamamen yenilenmiş oyun koleksiyonunda 90’ların sevilen video oyun ikonu ile yeniden buluşacaklar. Bu yeni üçlemede (Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ve Crash Bandicoot: Warped) Crash fanatikleri, en sevdikleri anları tamamen yenilenmiş HD grafikler eşliğinde tekrar yaşayabilecek.

Haberin Devamı

Vicarious Visions tarafından geliştirilen Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PlayStation 4 için sıfırdan hazırlanıyor ve yepyeni aydınlatmalar, animasyonlar, ortamlar ve yenilenen sinematikler içeriyor. Üçleme tam analog kol desteğine, birleşik kayıt ve kontrol noktası sistemine sahip olacak ve bu sayede yeni oyuncular da bu klasik maceralara kolayca adapte olabilecek. Ayrıca geliştirilmiş bonus bölümler ve zaman denemeleri de oyunun içinde yer alacak.

Activision ve Vicarious Visions, üçleme boyunca Crash’in mirasını çeşitli şekillerde onore edecek; bunlar arasında oyunun tamamen elden geçirilmiş ve bolca didgeridoo, ksilofon ve bas dolu soundtrack albümü ve Jess Harnell ve Lex Lang bibi orijinal Crash Bandicoot oyunlarında da görev almış tanınmış seslendirme sanatçılarının kaydettikleri yeni diyaloglar da bulunuyor.