Teknoloji Daniel Radcliffe’in GTA Filmindeki Rolü Kesinleşti!

Daniel Radcliffe’in GTA Filmindeki Rolü Kesinleşti!

27.04.2015 - 10:19 | Son Güncellenme:

BBC, mart ayında yaptığı bir açıklamayla Make It Digital projesi kapsamında Rockstar Games’in rekorlar kıran açık dünya oyunu GTA ile ilgili bir film yapacağını açıklamıştı.

Daniel Radcliffe’in GTA Filmindeki Rolü Kesinleşti

90 dakikalık bir film olarak planlandığı açıklanan bu proje ile ilgili fazla detay verilmemişti. Ancak etrafta, Harry Potter serisiyle ünlenen Daniel Radcliffe‘in bu filmde rol alacağı söylentileri dolaşıyordu. Ve bu söylenti BBC tarafından doğrulandı.

Yapılan açıklamaya göre Daniel Radcliffe, filmde Rockstar Games’in başkanı Sam Houser’ı canlandıracak. Söylentilere göre film, Sam Houser ile video oyunlarına -özellikle içinde şiddet ve seks ögeleri barındıran video oyunlarına- karşı savaş açan avukat ve aktivist Jack Thompson arasında geçen mücadeleyi konu alacak ve filmde oyunun geliştirme sürecinde yaşananlara yer verilecek. Filmde Jack Thompson rolünü Bill Paxton üstlenecek.

Filmin ismi ise şimdilik Game Changer. Şimdilik diyoruz, çünkü BBC’nin internet sitesinde yer alan filmin basın duyurusunda filmin isminin yanında “working title” ifadesi yer alıyor. Bu ifade, çekim aşamasında olan filmlere verilen geçici isimler için kullanılıyor. Yani filmin isminin değişme ihtimali yüksek.

Game Changer filminin yönetmeni, Black Mirror’ın da yönetmenliğini yapan Owen Harris. Filmin çekimleri 20 Nisan’da başladı ve bu yıl içinde yayınlanması bekleniyor.



Yazarlar