Teknoloji Dell G3 inceleme: Bütçe dostu oyun laptopu

Dell G3 inceleme: Bütçe dostu oyun laptopu

24.12.2018 - 17:25 | Son Güncellenme:

Bugün Dell’in bütçe dostu oyun laptopu G3’ü inceliyoruz. Piyasadaki  çoğu dizüstü bilgisayar gibi, Dell G3 de geniş bir konfigürasyon yelpazesiyle geliyor. Peki bunların hepsi birleşince ortaya nasıl bir sonuç çıkıyor gelin hep birlikte görelim...

Dell G3 inceleme: Bütçe dostu oyun laptopu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Günümüzde orta halli bir oyun dizüstü bilgisayarı istiyorsanız, düşük fiyat için bazı tavizler vermek zorundasınız. Gerçi bu cihaz o kadar ucuz değil ama olsun. Dell G3’teki tasarım sorunları inşa kalitesinde ve kalın çerçevelerinde.

Bu dizüstü bilgisayar tamamen plastikten yapılmış. Bu kötü bir şey değil. Ancak parmağınızla klavye üzerine biraz bastırdığınızda esnemeyi fark edebilirsiniz.

Cihaz, mavi-beyaz karışımırenkte aydınlatılmışklavyeyle geliyor. Bazı yüksek kaliteli oyun dizüstü bilgisayarlarının şaşalı tasarımlarından uzak ama bunu utanç içinde saklamanıza gerek yok. Önemli olan işlevi, performansı yani.

Laptop, ne çok kalın ne de çok ağır. Yaklaşık 2.5 kg ağırlığında ve 2.2cm kalınlığında. Gittiğiniz her yere rahatlıkla yanınızda götürebilirsiniz. Ancak uzun yolculuklarınızda çantanız giderek ağırlaşmaya başlayabilir. Kapağı da tek parmağınızla rahatça açıp kapatabilirsiniz.

Haberin Devamı

Dell G3 17’nin benim test ettiğim modeline yaklaşık 9850 TL’ye sahip olabilirsiniz.