Oyun Dunyasi Devasa Yeni Gemiler Yolda

Devasa Yeni Gemiler Yolda

12.02.2016 - 14:20 | Son Güncellenme:

Wargaming yaptığı açıklamayla World of Warships’in 0.5.3 güncellemesiyle birlikte “”Takım Savaşları”nın oyuna ekleneceğini duyurdu. Bu yeni savaş seçeneği hesap seviyesi 12 ile üzeri olan oyunculara açılacak ve kaptanlara diledikleri oyuncularla takımlar oluşturup düşmanlarıyla çarpışma fırsatı verecek. World of Warships’in kıran kırana deniz savaşlarını bir üst seviyeye taşıyacak olan Takım Savaşları, 7’şerlik ekiplerin belirli seviyedeki gemilerle çarpışmasına […]

Devasa Yeni Gemiler Yolda

Wargaming yaptığı açıklamayla World of Warships’in 0.5.3 güncellemesiyle birlikte “”Takım Savaşları”nın oyuna ekleneceğini duyurdu.

Haberin Devamı

Bu yeni savaş seçeneği hesap seviyesi 12 ile üzeri olan oyunculara açılacak ve kaptanlara diledikleri oyuncularla takımlar oluşturup düşmanlarıyla çarpışma fırsatı verecek. World of Warships’in kıran kırana deniz savaşlarını bir üst seviyeye taşıyacak olan Takım Savaşları, 7’şerlik ekiplerin belirli seviyedeki gemilerle çarpışmasına sahne olacak. Oyuncular takımlarında yedekler de dahil olmak üzere toplam 10 oyuncuyla savaşa girebilecekler. Bu yeni sistemde World of Warships tutkunları aynı anda 3 takımda birden yer alma fırsatına sahipler. Böylece katılabilecekleri Takım Savaşları’nın sonu gelmeyecek.