Oyun Dunyasi Devil May Cry Yenileniyor

Devil May Cry Yenileniyor

10.02.2015 - 16:05 | Son Güncellenme:

Dante ve Vergil’ın hikayesini bilmeyen kalmadı. Son oyunları DmC: Devil May Cry ile birlikte kardeşlerin geçmişine dönüyor ve Dante’yi kontrol ederek, karanlığı keşfetmeye devam ediyorduk. Bu sefer elimizde DmC Definitive Edition ismi mevcut. DmC Definitive Edition, Ninja Theory tarafından geliştirilmiş Devil May Cry serisinin yeni nesile taşınacak olan versiyonu.

Devil May Cry Yenileniyor

Dante ve Vergil’ın hikayesini bilmeyen kalmadı. Son oyunları DmC: Devil May Cry ile birlikte kardeşlerin geçmişine dönüyor ve Dante’yi kontrol ederek, karanlığı keşfetmeye devam ediyorduk. Bu sefer elimizde DmC Definitive Edition ismi mevcut.

DmC Definitive Edition, Ninja Theory tarafından geliştirilmiş Devil May Cry serisinin yeni nesile taşınacak olan versiyonu. Hack&Slash türüne doyacağımız oyun, 10 Mart tarihinde PS4 ve Xbox One platformlarında piyasaya çıkacak.

PlayStation Blog’unda yayımlanan yeni DmC Definitive Edition videosu, bizleri Vergil ile baş başa bırakıyor. Vergıl’ın Bloody Palace (Kanlı Saray) isimli mekanında Nephilim zorluğunda başlayan hikaye, beş farklı yaratıkla kapışmamızı sağlıyor ve 60 kattan oluşuyor. Dante’nin Bloody Palace’ı ise tam 101 kat ve Vergil’a oranla seviyeler daha rahat geçiliyor.

İşte videosu. İyi seyirler.