Teknoloji DJI'ın Mavic Pro, Spark gibi modellerini yerinde inceledik

DJI'ın Mavic Pro, Spark gibi modellerini yerinde inceledik

20.11.2017 - 13:51 | Son Güncellenme:

DJI'ın en popüler ürünleri olan Mavic Pro, Spark, Osmo ve Phantom 4 Pro'yu İstanbul'daki yeni mağazasında inceledik. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar ve kullanıcılara neler sunuyor? Hepsi inceleme videomuzda.

DJIın Mavic Pro, Spark gibi modellerini yerinde inceledik

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

DJI, İzmir’den sonra Türkiye’deki ikinci mağazasını İstanbul’da açtı. Açılan mağaza Orta Doğu ve Afrika bölgesinde açılan ikinci DJI mağazası olma özelliğini taşıyor. Biz de mağazayı ziyaret edip ürünleri yerinde inceleme fırsatı bulduk.

En havalı ve hafifi Spark

Ufacık boyutuyla dikkati çeken drone, Mavic Pro'dan çok daha küçük bir boyuta sahip. 143 x 143 x 55mm ebatlarında olan Spark'ın ağırlığı 300 gram. Tek şarjla 16 dakika uçurulabilen cihaz, 12 MP kamerasıyla saniyede 30 kare 1080p video veya fotoğraflar çekebiliyor. Quickshot modu ile 10 saniyelik videolar da oluşturabiliyorsunuz. 100 metre menzili bulunan Spark'ın microUSB bağlantısıyla şarj edilebiliyor ve pili de çıkartılabiliyor. Cihazın azami hızı 50 km/saat.

Haberin Devamı

Spark, akıllı telefona yüklenen DJI uygulaması haricinde Jedi stiliyle de kontrol edilebiliyor. Yani el hareketlerinizle drone'u kontrol edebiliyorsunuz. Hatta drone elinize direkt iniş bile yapabiliyor. Spark'ta sarsıntıları en aza indirmek için 2 eksenli mekanik gimbal sistemi var. Ayrıca Spark'ta DJI Mavic Pro'da bulunan eve dön, Active Track ve TapFly gibi özellikler de yer alıyor.

DJI Spark, kırmızı, beyaz, yeşil, mavi ve sarı renk seçenekleriyle Üsküdar'daki DJI Türkiye mağazında sizleri bekliyor.

Drone ürünleri yanı sıra DJI’ın Osmo, Osmo Mobile ve Roningibi tüm ürünlerinin yer aldığı Üsküdar'daki mağazada Türkiye’de ilk defa satış sonrası destek ve yetkili teknik servis hizmeti de sunuluyor. Peki Mavic Pro, Spark, Osmo ve Phantom 4 Pro hangi özelliklere sahip ve fiyatları ne kadar? Hepsine yukarıdaki videodan ulaşabilirsiniz.