Teknoloji Dondurmanı üret, iPad kazan!

Dondurmanı üret, iPad kazan!

25.10.2010 - 12:20 | Son Güncellenme:

Aralık’ın ilk haftasına kadar 2 adet iPad ve oyun süresince yüzlerce bedava dondurma kazanma şansı IceVillage’da sizleri bekliyor!

Dondurmanı üret, iPad kazan

Ben&Jerry’s, Facebook’ta başlattığı yeni oyunu “IceVillage” ile dondurmalarının sırrını açıklıyor.

Ben&Jerry’s, şimdi bu şansı IceVillage kullanıcılarına sunuyor. Üstelik kullanıcıların emekleri de boşa gitmiyor; Aralık’ın ilk haftasına kadar 2 adet iPad ve oyun süresince yüzlerce bedava dondurma kazanma şansı IceVillage’da sizleri bekliyor!

Ben&Jerry’s, Facebook’ta IceVillage oyunuyla hayranlarını selamlıyor. Kullanıcılar oyunda, çiftliğini oluşturuyor, fabrikasını kuruyor, mutlu ineklerinden süt alıyor ve tarlasındaki ürünleri yetiştirip lezzetli Ben&Jerry’s dondurmalarını yaratıyor. Oyunda, bu acayip lezzetin sırrını öğrenme fırsatı bulan kullanıcılar aynı zamanda iPad ve yüzlerce dondurma kazanma şansı yakalıyor.

IceVillage’de, en verimli ekinleri zamanında toplamak, en kaliteli mahsullerle üretim yapmak, en mutlu inekleri zamanında sağıp, en lezzetli sütü kullanmak, oyunun en yüksek puan getiren stratejilerinden. Brownie, Kiraz, Cookie, Çikolata, Muz, Karamel ve Marshmellow gibi aromaları kullanılarak üretebilen dondurma çeşitlerinin sınırları ise kullanıcıların hayal gücüne kalmış.
Aman dikkat! İneklerinizin mutsuz olup köyünüzden istifa etmesini istemiyorsanız, IceVillage’de en kocaman mutluluğu sağlayabilmeniz gerekli. Çünkü en mutlu köyde, en kocaman lezzetli tatları üretebilen kullanıcılardan 2 kişi çekilişle iPad kazanırken, en başarılı 1000 dondurma üreticisi de 500 mililitrelik bedava Ben&Jerry’s dondurmalarını Bağdat Caddesi’nde bulunan Ben&Jerry’s dondurma mağazasından alabilecek.

Facebook üzerinden oynanan oyuna katılmak ve IceVillage hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için http://apps.facebook.com/icevillage/ adresine tıklayın.

Bol şans!

Yazarlar