Teknoloji Doom Yapımından Heyecan Verici Yeni Video

Doom Yapımından Heyecan Verici Yeni Video

04.04.2016 - 12:24 | Son Güncellenme:

Son günlerde Fallout 4 yapımı ile yükselişe geçen Bethesda, aynı başarıyı yeni Doom yapımı ile de gerçekleştirmeye hazırlanıyor…

Doom Yapımından Heyecan Verici Yeni Video

Duyurulduğu günden itibaren serinin hayranları tarafından merakla beklenen yeni Doom yapımı, yayımlanan yeni videosu ile birlikte bir kez daha heyecan uyandırdı. Fight Like Hell adında yeni bir sinematik tanıtım videosu hazırlayan geliştirici ekip, Doom atmosferini bizlere farklı bir açıdan sunuyor. Özellikle serinin hayranlarını epey heyecanlandıran bu yeni sinematik tarzda hazırlanmış videoyu haberimizin sonundan izlemeniz mümkün. 1 dakika uzunluğunda bir görsel şölen sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

Uzunca bir süre çıkış tarihi nedeniyle gündeme gelen, ardından resmi açıklama ile birlikte ne zaman satışa sunulacağı belli olan yeni Doom, tam olarak 13 Mayıs 2016 tarihinde oynanabilir olacak. Bethesda tarafından PlayStation 4 ve Xbox One platformları için geliştirilmekte olan oyun, aynı zamanda PC için de hazırlanıyor. Full HD çözünürlük sunacak olan oyunda 60 FPS görüntü kalitesi bizleri bekliyor olacak. Yeni nesil konsolların gücünden yararlanacak olan oyunda grafiklerin epey iyi olacağı ve görsel açıdan kaliteli bir yapım ile karşılaşacağımız tahmin edilmekte.

Daha fazla lafı uzatmadan sizleri video ile baş başa bırakalım.

Black Ops 3’ün Yeni Ek İçeriği Yakında Yayımlanacak
Yazarlar