Oyun Dunyasi DotA 2’de Çuvallamanın Cezası Büyük

DotA 2’de Çuvallamanın Cezası Büyük

24.02.2015 - 12:23 | Son Güncellenme:

MOBA deyince bazılarımızın bir numaralı oyunu olan DotA 2, kimi zaman birbirinden renkli görüntüleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Uzun süredir betada kalan ve tam sürümünün çıkmasıyla milyonları peşinden sürükleyen DotA 2, profesyonel eSpor takımlarının da vazgeçilmezlerinden biri. Geçtiğimiz haftalarda anlık kullanıcı sayısını 1,075,464’e yükselterek yeni bir rekorun sahibi oldu!

DotA 2’de Çuvallamanın Cezası Büyük

MOBA deyince bazılarımızın bir numaralı oyunu olan DotA 2, kimi zaman birbirinden renkli görüntüleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Uzun süredir betada kalan ve tam sürümünün çıkmasıyla milyonları peşinden sürükleyen DotA 2, profesyonel eSpor takımlarının da vazgeçilmezlerinden biri. Geçtiğimiz haftalarda anlık kullanıcı sayısını 1,075,464’e yükselterek yeni bir rekorun sahibi oldu!

DotA 2’nin ünlü çuvallama videolarına bir yenisini daha ekleyen YouTube kanalı MobaMove Dota 2, serinin 16. bölümünü yayımladı. Kimi zaman eğleneceğiniz, kimi zaman hayretler içerisinde kalacağınız video, gülümsetmeyi de eksit etmiyor.

İyi seyirler.