Teknoloji Drone Yarışlarını Canlı İzleyin

Drone Yarışlarını Canlı İzleyin

14.04.2016 - 16:17 | Son Güncellenme:

Ağustos ayında düzenlenecek olan Drone yarışlarını izlemek istiyorsanız işte size oldukça güzel bir haber…

Drone Yarışlarını Canlı İzleyin

Son yılların yükselişe geçen tüketici elektroniği ürünlerinden Drone, en az dünyada olduğu kadar ülkemizde de epey kullanılmaya başlandı. Hatta bu konuda çeşitli ülkelerin koyduğu kullanım yasaları dahi bulunuyor. Özellikle havalimanı ve etrafında kullanmak yasak. Ayrıca çeşitli bölgelerde daha farklı kurallar da mevcut. Şimdilerde epey büyük bir kullanım kitlesine sahip olan bu insansız hava araçları, çok yakında yeni bir yarış turnuvasına tabi tutulacak. Ağustos ayında gerçekleşecek olan yarışın gelen bilgilere bakacak olursak canlı bir şekilde yayınlanacağını söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Açıklanan bilgilere göre Dünya’nın en büyük spor kanallarından biri olan ESPN, 5 – 7 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşmesi beklenen yarışları canlı bir şekilde olmak üzere yayımlayacak. Drone Racing Association ile anlaşmaya vardığını paylaşan ESPN, New York City’de gerçekleşecek olan üç günlük etkinlikte yerini alacağını belirtti.

ESPN, paylaşmış olduğu basın açıklamasında, Drone yarışlarının git gide popüler olduğunu ve NASCAR ve Formula 1 gibi turnuvalar ile ilerleyen dönemlerde kafa kafaya gidebileceğini bildirdi. İnsansız hava araçlarına olan yönelimi görmüş olan yayın kuruluşunun yarışlara bu denli destek vermesi ve işin içerisine dahil olması elbette insansız hava aracı tutkunları için olumlu bir gelişme olarak görülebilir.

Gerçek Uçan Araba Üretime Hazır