Oyun Dungeon Hunter Champions'dan üç yeni şampiyon ve geliştirici günlüğü

Dungeon Hunter Champions'dan üç yeni şampiyon ve geliştirici günlüğü

27.04.2018 - 12:52 | Son Güncellenme:

Dungeon Hunter Champions ile buluşmaya sayılı günler Rogrim, Veal'or ve Celeatine adlı üç yeni şampiyon, oyun içi oynanış odaklı geliştirici günlüğü videosu ortaya çıktı. Oyun akışı, mücadelenin yanı sıra,PvP ve tekli macera modunda takım kurma üzerine stratejileri hakkında temel bilgileri edinmek için Dungeon Hunter Champions’ın geliştirici günlüğünü izleyebilirsiniz.

Dungeon Hunter Championsdan üç yeni şampiyon ve geliştirici günlüğü

Dungeon Hunter Champions; 250 farklı karakter, beş değişik element ve beş ayrı savaş rolü ile, Dungeon Hunter serisine bambaşka bir yön katıyor.

Haberin Devamı

ROGRIM – Ödül Avcısı

Valora’daki tüm savaşçılar bir yana, Ödül Avcısı olarak bilinen Rogrim bir yana. Kılıç kullanmada usta olan şampiyonu diğerlerinden ayıran asıl özelliği tükenmek bilmeyen kuvveti ve dayanıklılığı.

VAEL’OR – Başmelek

Başmelek bir Aydınlık şampiyonu. O, şüphe götürmez bir şekilde, çoklu evrendeki en kudretli varlıklardan biri. Yoğun kozmik gücü Aydınlık’ın kendisinden geliyor. “Işığın kuvvetleri” için çarpışırken, Boşluk’un müritleri ile de devamlı savaş halinde. Kutsal ışığının gücü iyileştiriyor, şifa verip değişim sağlıyor. Fakat bu kuvveti özellikle karanlığın güçlerini ezmekte kullanılıyor.

CELESTINE – Lütuf Rahibesi

Celestine, tüm canlıları kutsal belleyen kadim bir mezhep olan Valora’nın yüce lütuf rahibelerinden biridir. Onların inancına göre hayat ilahi bir lütuf, huzur ve denge de varoluşun yapı taşlarıdır. Bu rahibeler, hastaları hiçbir önyargı gütmeden iyileştirir. İster zalim olsun ister masum, onun için farketmez; can taşıyan her şey mukaddestir.

Haberin Devamı

Dungeon Hunter Champions’ın yayınlanması ile ilgili yeni bilgiler çok yakında gelecek.