Teknoloji Dünya Kupası’na bir de LG TV’lerin gözünden bakın

Dünya Kupası’na bir de LG TV’lerin gözünden bakın

19.06.2014 - 12:06 | Son Güncellenme:

Futbol tutkunları 2014 Dünya Kupası heyecanını Hard Rock Cafe İstanbul ve Four Seasons Bosphorus Hotel’de LG ULTRA HD TV ve Curved OLED TV’lerin görüntü kalitesiyle doyasıya yaşayacaklar.

Dünya Kupası’na bir de LG TV’lerin gözünden bakın

LG Electronics Türkiye, Dünya Kupası heyecanını ayağınıza getiriyor. Dünya kupasını yerinde izleme imkanı bulamayan tüm futbolseverler, tribünde omuz omuza durmanın verdiği heyecanı LG TV’lerin görüntü kalitesiyle yaşayacaklar. Futbol tutkunları, Hard Rock Cafe İstanbul ve Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus’da kurulan özel alanlarda LG farkıyla Dünya Kupası maçlarını izleyebilecekler.

Haberin Devamı

Futbolseverler, izleme alanlarına kurulacak 84 inç’lik dev ULTRA HD TV’lerle maçları en gerçekçi şekilde takip edebilecekler. Ayrıca Four Seasons Hotel’de kurulan özel localarda maçları LG Curved OLED TV’lerde izleyebilecek ve TV’nin kavisli tasarımı sayesinde sanki maçın içindeymiş gibi hissedebilecekler. Dünya Kupası heyecanını yaşamak isteyenler, kendilerine özel hazırlanmış oturma düzeni ve özel yemek mönüleriyle organizasyon boyunca LG’nin eşsiz görüntü kalitesini yaşayabilecekler.

LG ULTRA HD TV ve LG Curved OLED TV televizyon kavramına sınıf atlatıyor

LG’nin yeni nesil televizyonları sıra dışı tasarımları ve kusursuz görüntü kalitesi ile sizi eşsiz bir deneyim yaşamaya çağırıyor. LG Curved OLED TV, kavisli tasarımı sayesinde görüntülerin ekranın her noktasından insan gözüne eşit mesafede görünmesini sağlıyor. 4 Renk Piksel (WRGB) teknolojisine sahip LG Curved OLED TV, mevcut TV’lerde kullanılan 3 renge (kırmızı, yeşil, mavi) beyaz pikselleri de ekleyerek en gerçekçi görüntüleri sunuyor. Bağımsız olarak aydınlatılan piksellerin kendi parlaklıklarını kontrol etmeleri sonucu ise sonsuz kontrast oranı meydana geliyor. Şaşırtıcı 4.9 mm inceliğe sahip LG Curved OLED TV, görüntü teknolojisinde yepyeni bir dönemi başlatıyor.

Haberin Devamı

8.3 milyon piksel ve Full HD’den dört kat daha fazla çözünürlük sunan LG 4K ULTRA HD TV ise kusursuz detayları ile ev eğlencesinde bir çığır açıyor.Tru-ULTRA HD motoru, görüntü kalitesini zenginleştirerek tüm görüntüleri 4K ULTRA HD kalitesine yakın bir seviyede gösteriyor. 4K 3D+ özelliğe ise izleyicilere göz alıcı bir 3D deneyimi sunuyor.