Teknoloji Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı HP Spectre 13 Türkiye'de

Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı HP Spectre 13 Türkiye'de

18.10.2017 - 15:54 | Son Güncellenme:

Bu ayın başında duyurulan dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı HP Spectre 13, İstanbul’da gerçekleşen basın etkinliğinde tanıtıldı. Geçtiğimiz yılın nisan ayında piyasaya sürülen dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı Spectre 13’ün devamı niteliğinde geliştirilen bilgisayar, performans ile şıklığı özel bir tasarımda buluşturuyor.

Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı HP Spectre 13 Türkiyede

Dünyanın en ince dokunmatik dizüstü bilgisayarı olan ikinci jenerasyonSpectre 13, 8. kuşak Intel Core işlemciler ve dört çekirdekle güçlendirilmiş sofistike bir cihazla kullanıcıların sınırsız çalışmasını ve eğlencenin tadını 4K ekran ve daha yüksek ses ile almasını sağlıyor.

Haberin Devamı

HP'nin 4 çekirdekli, hem dizüstü bilgisayar hem de tablet olarak kullanılabilen ödüllü Spectre x360 dizüstü bilgisayarı ise entegre bir gizlilik filtreli ekran seçeneği ile güvenliği artırırken, stil ve dayanıklılıktan ödün vermiyor.

Kullanıcılar, Windows Ink Certified kalemi sayesinde eşzamanlı dokunma ile daha doğal çizim ve yazı deneyimine kavuşuyor. Herhangi bir hassas basınca duyarlı olan kalemin altında entegre bir USB-C şarj edilebilir pil bulunuyor ve 15 saniyelik şarj işlemi, kullanıcıya maksimum 198 dakika kullanım süresi sunuyor.

Çeşitli konfigürasyon seçeneklerine sahip HP Spectre 13 ve HP Spectre x360, kasım ayı itibariyle Türkiye’des atışa sunulacak. HP’nin belirttiğine göre yeni Spectre 13, tam dolu pille 11 saatin üstünde bir pil ömrü performansı vadediyor. 16 GB’a kadar RAM ve 1 TB’a kadar SSD seçeneğiyle satın alınabilen bilgisayar hızlı şarj teknolojisine de sahip.

Haberin Devamı

HP Spectre 13 KDV dahil 7999 TL, HP Spectre x360 ise KDV dahil 5999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.