Teknoloji Dünyanın en pahalı bilgisayar faresi

Dünyanın en pahalı bilgisayar faresi

08.03.2009 - 10:27 | Son Güncellenme:

Lüks tüketimde her aksesuarı düşünen üreticiler, altın kaplama ve işlemeli taşlara sahip olan telefonların yanında, bilgisayar faresini de unutmamışlar. Pat Says Now's firması tarafından üretilen ve tasarımı ile cezbedici görünüme sahip bu farenin tek eksi yönü fiyatı olabilir...

Dünyanın en pahalı bilgisayar faresi

Özellikle masaüstü bilgisayar kullanan hemen herkes bugüne kadar faresini en az bir kere değiştirmiştir. Bilgisayar faresini seçerken herkes kendi arzusuna, bütçesine ve kullanım amacına göre bir tercih yapar. Kimi oyunları daha işlevsel kılan özel oyun farelerinden alır, kimi kablosuz dener, kimi de tamamen sadelikten yanadır.

Haberin Devamı

Dünyada satılan hemen her ürünün bir lüks tüketim seçeneğinin de yavaş yavaş oluştuğu göz önüne alınırsa, 18.600 Avro değerindeki bu bilgisayar faresini de bu liste içine koymamız gerekiyor. Farenin İsviçre'de bulunan Pat Says Now's firması tarafından, özel sipariş ile üretildiği bildiriliyor.

İngiltere'de satılmakta olan bu bilgisayar faresi 18 ayar beyaz altından üretiliyor ve üzerinde 58 adet özel kristal bulunuyor. 3 tuşlu klasik bu farenin tasarımı ise insanı cezbedecek kadar başarılı! USB portundan bağlantı sağlayan fare hem PC hem de Mc üzerinde kullanılabiliyor.

Diamond Flower ve Scattered Diamond isimli iki ayrı modeli bulunan farenin fiyatı aynı kalırken, sadece kristallerin fare üzerindeki yerleşik düzeni değişiyor.

Haberin Devamı

Daha önce Sony'in çıkarmış olduğu altın Playstation ve 1.3 milyon dolarlık GoldVish ‘Le Million’ cep telefonunun yanında lüks tüketim elektronik aletler listesine de bu bilgisayar faresini de ekleyebilirsiniz.