Oyun Dunyasi Dying Light Gerçek Olsaydı?

Dying Light Gerçek Olsaydı?

25.02.2015 - 15:58 | Son Güncellenme:

Zombi konseptinin vazgeçilmez oyunlarından biri haline gelen ve geceleri daha da korkutucu düşmanlarla bizi başbaşa bırakan Dying Light, yepyeni bir kısa film ile karşımızda. Techland'ın geliştirdiği ve Warner Bros. Interactiv'in dağıtımcılığını yaptığı Dying Light, 27 Ocak tarihinden itibaren PC ve konsollarımızın sevilen oyunlarından biri haline geldi.

Dying Light Gerçek Olsaydı

Zombi konseptinin vazgeçilmez oyunlarından biri haline gelen ve geceleri daha da korkutucu düşmanlarla bizi başbaşa bırakan Dying Light, yepyeni bir kısa film ile karşımızda.

Techland’ın geliştirdiği ve Warner Bros. Interactiv’in dağıtımcılığını yaptığı Dying Light, 27 Ocak tarihinden itibaren PC ve konsollarımızın sevilen oyunlarından biri haline geldi. Oyundaki amacımız hayatta kalmak ve tabii ki zombi virüsüne karşı tedavinin çözümünü bulmak. İşimizin kelimelerdeki kadar kolay olmadığını ve zombilerin, her boş anımızda ensemizde olacağını da hatırlatalım.

İşte Dying Light için yayımlanan live action filmlerinden biri. Bakalım oyundaki havayı yeterince yaşatabilmiş mi, iyi seyirler.