Teknoloji Dying Light’ın PS4 Demosu Listelendi

Dying Light’ın PS4 Demosu Listelendi

24.08.2015 - 10:15 | Son Güncellenme:

Techland tarafından geliştirilen ve yılın başlarında görücüye çıkan Dying Light, satın alma konusunda kararsız kullanıcıları demosu ile karşılamaya hazırlanıyor... Dead Island ile açık dünya - zombi ögelerini birleştirerek belirli bir kitleyi...

Dying Light’ın PS4 Demosu Listelendi

Techland tarafından geliştirilen ve yılın başlarında görücüye çıkan Dying Light, satın alma konusunda kararsız kullanıcıları demosu ile karşılamaya hazırlanıyor... Dead Island ile açık dünya - zombi ögelerini birleştirerek belirli bir kitleyi yakalamayı başaran Techland, yeni oyunu Dying Light ile de beğeni topluyor. Şimdilerde yeni ek içerikleri oyuna ekleyecek olan The Following adındaki DLC'si ile gündemde olan yapım, aynı zamanda çok yakında demosuyla tüm PS4 kullanıcılarını ziyaret edecek. PlayStation Blog sayfasında görülen bilgilere göre Dying Light'ın yapımcısı, henüz oyunu oynamamış kullanıcıların fikir edinmeleri açısından bir demo yayımlayacak. PlayStation 4 için hazırlandığı görülen demonun 26 Ağustos 2015 tarihinde indirilebilir duruma geleceği bildirildi. ABD için geçerli olan bu tarihin Avrupa bölgesi adına değişkenlik gösterebileceğini belirtelim.

Haberin Devamı

Şimdilik demonun ülkemize ABD ile aynı günde mi yoksa birkaç gün sonra mı uğrayacağına dair bir bilgi yok. Parkur ögeleri ile harmanlanarak geliştirilen ve dağıtımcı koltuğunda Warner Bros. Interactive Entertainment'in oturduğu Dying Light, PC, Xbox One ve PlayStation 4 için geliştirilmiş, 28 Ocak 2015 tarihinde satışa sunulmuştu. Pek çok oyun sitesinden güzel puan alan yapım, aynı başarıyı satışlarda da göstermeye devam ediyor.