Oyun Dunyasi Dying Light’ın Yapımcısından Hayatta Kalma Dersi

Dying Light’ın Yapımcısından Hayatta Kalma Dersi

18.02.2015 - 13:57 | Son Güncellenme:

Zombi dolu bir dünyada hayatta kalmak için neler yapardınız? Dying Light'ın yapımcısı bu konu hakkında çok özel bir video yayımladı. 27 Şubat tarihinden itibaren yüzlerce oyuncunun parkur mekaniğinin tadını çıkarttığı hayatta kalma oyunu Dying Light, yapımcı firma Techland'ın özel video serisiyle tekrar karşımızda.

Dying Light’ın Yapımcısından Hayatta Kalma Dersi

Zombi dolu bir dünyada hayatta kalmak için neler yapardınız? Dying Light’ın yapımcısı bu konu hakkında çok özel bir video yayımladı.

27 Şubat tarihinden itibaren yüzlerce oyuncunun parkur mekaniğinin tadını çıkarttığı hayatta kalma oyunu Dying Light, yapımcı firma Techland’ın özel video serisiyle tekrar karşımızda. Geceleri bizleri bekleyen ölümcül tehlikelerin ve gündüzleri de nereye çıkarsak çıkalım bir ısırık almak için tüm engelleri aşan zombilerin, oyun boyunca bizlere neler çektirdiğini biliyoruz. 17 Şubat tarihinden itibaren yapımcı firma, Dying Light’ta nasıl hayatta kalınır sorusunun cevabını vermek için ipuçlarından oluşan video serisi yayımlamaya başladı.

Dying Light’ta silahlarımızın ne kadar önemli olduğunu tekrar vurgulamaya gerek duymuyoruz. Ancak onları dayanıklı hale getirebilmek için birkaç ipucuna ihtiyacınız var. İşte Dying Light için yayımlanan “yapımcıdan ipuçları” videolarından biri. İyi seyirler.