Oyun Dunyasi Dying Light’tan Tam 1 Milyon TL’lik Ev

Dying Light’tan Tam 1 Milyon TL’lik Ev

28.02.2015 - 15:16 | Son Güncellenme:

Zombi konseptinin vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen Dying Light, My Apocalypse; Collectors Edition'ını duyurdu. Geliştirici firma Techland, Dying Light için piyasaya sürdüğü My Apocalypse'i, 250,000 sterlinden yani yaklaşık 1 milyon TL'den satışa çıkacak. Bu özel içeriğin içerisinde Tiger Log Cabins isimli özel bir zombilere dayanıklı bir ev bulunuyor.

Dying Light’tan Tam 1 Milyon TL’lik Ev

Zombi konseptinin vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen Dying Light, “My Apocalypse” Collectors Edition’ını duyurdu.

Geliştirici firma Techland, Dying Light için piyasaya sürdüğü My Apocalypse’i, 250,000 sterlin’den yani yaklaşık 1 milyon TL’den satışa çıkacak. Bu özel içeriğin içerisinde Tiger Log Cabins isimli özel bir zombilere dayanıklı bir ev bulunuyor. Bu evin yanında, kabusumuz haline gelen night hunter zombilerine işleyen bir çeşit skin’e sahip oluyoruz. 2 adet Razer Tiamat oyuncu kulaklığı, 1 adet gece gözlüğü, 1 adet zombi heykeli, 4 tane çelik kaplı kutuda Xbox One sürümü Dying Light oyunu, Dying Light logolu gece görüş başlığı ve bebek bezi de 1 milyon TL karşılığında sizin olacak.

Bu paketin satışını yapan tek kurum GAME ve zombilere dayanıklı evin de bulunduğu paketi yalnızca bir kişi satın alabilecek.

Paketin PS4 ve PC sürümlerinin olup olmayacağı belli değil. Kutu sürümü Mart ayının başına ertelenen bu özel koleksiyoncu pakedi, 27 Şubat tarihinde sizlerle olacak. Ürünü ön sipariş vermek isteyen çılgınlardan biriyseniz linki takip edebilirsiniz. Unutmayın, sadece bir kişi bu pakede sahip olabilecek.

Dying Light’tan tam 1 Milyon TL’lik evi görmek istiyorsanız linki takip edebilirsiniz.