Oyun Dunyasi Efsane Devam Ediyor: The Legend of Korra

Efsane Devam Ediyor: The Legend of Korra

30.10.2014 - 23:47 | Son Güncellenme:

2005 yılında Avatar Aang ile başladığımız bükme maceralarımız, The Legend of Korra ile devam ediyor.

Efsane Devam Ediyor: The Legend of Korra

The Legend of Korra genel olarak bakıldığında son derece başarılı bir dizi. Ancak Legend of Korra, Avatar Aang, Zuko ve Toph gibi geçmişin efsanevi isimleri sayesinde hayatta kalan bir dizi. Onların yaşlılığına tanık olmak ve Avatar: Son Hava Bükücü dizisindeki bazı boşlukları doldurmak, Korra'yı başarılı bir dizi haline getiriyor.

Haberin Devamı

Dizi ve filmden sonra asıl konumuz olan video oyunları kısmına geçebiliriz. Konuyu bu kadar uzatmamın nedeni ise birazdan yazacaklarıma hazır olmanız gerektiğindendir. Zira bir süre Avatar dizisinin devamını beklerken, Korra'nın varlığı takipçilerini sevinçten hava uçurmuştu. Gelin görün ki dizinin ilk Avatar'a oranla sürekli "sorunlu gençler" kısmını konu alması, bir yerden sonra izleyiciyi bıktırdı. Korra'nın büyüyeceği zamanı dört gözle bekliyoruz.

Legend of Korra'nın video oyunu, aynı isimdeki dizinin ikinci ve üçüncü sezonları arasındaki bir hikayeyi konu alıyor. Yani ortada, üzerinden zaman geçmiş ve hatta bazılarımızın belki de pek beğenmediği, bilinen bir konu var.

The Legend of Korra'da, güçlerini "tekrar" kaybeden bir Korra'yı yönlendirmekteyiz. Henüz oyunun başında ensemize ve vücudumuzun belli noktalarına yediğimiz zehirli iğneler, bizi tüm bükme gücümüzden arındırıyor. Korra olarak biz de nelerin döndüğünü, bu işin tepesindeki adamı bulmaya çalışıyoruz.

Haberin Devamı

Buradan Legend of Korra oyun tanıtım yazısının devamı okunabilir.