Oyun Efsane Oyun IOS'a Ve Android'e Geliyor!

Efsane Oyun IOS'a Ve Android'e Geliyor!

25.06.2013 - 15:32 | Son Güncellenme:

Oyun konsolları ve PC platformunun başarılı oyunlarından “Age of Empires”, iOS ve Android’in akıllıları için geliştiriliyor! Mobil oyuncular için inceledik!

Efsane Oyun IOSa Ve Androide Geliyor

Profesyonel oyuncuların ortak dili olan strateji oyunlarının en başarılısı kabul edilen Age of Empires, kendini geliştirmeye devam ediyor. Efsaneleşen oyunun masaüstü ve oyun konsolu platformundan sonra taşınabilir modellerde görülecek olması şimdiden mobil oyuncuları sevindirmeye yetti.

Haberin Devamı

AeO HD sürümüyle nostaljik oyunu yeniden hayata döndürmeye hazırlanan Microsoft, Nikkei’nin haberine göre oyunun ve Android versiyonu kısa sürede uygulama marketindeki yerini alacak. Edinilen bilgilere göre başarılı strateji oyunu, KLab stüdyoları tarafından geliştirilirken dağıtım hakkı Microsoft’a ait olacak.

Microsoft’un farklı platformlar üzerindeki bu çalışmalarındaki en büyük strateji de, popülerliği giden oyunu akıllı modellere taşıyarak, yeniden gündemde popüler olarak kalmasını sağlamak. Bundan kısa bir süre önce de oyunu olan Ms. Splosion Man’ı iOS platformuna hazırlayan firma, bakalım AeE çalışmalarında da başarılı olabilecek mi?