Oyun Dunyasi Efsane Seri Yeni Nesil Konsollarda

Efsane Seri Yeni Nesil Konsollarda

21.09.2015 - 11:48 | Son Güncellenme:

2007 yılının en başarılı FPS oyunlarından biri olan BioShock, hikayesiyle milyonları kendisine aşık etmeyi başarmıştı. İkinci oyunu için bizi 3 yıl bekletmiş, ardından BioShock Infinite ve DLC’leriyle daha epik bir hikayeyi ayaklarımıza sermişti. Ünlü seri, bu sefer yeni nesil konsolları kendisine hedef seçti. Irrational Games tarafından geliştirilen oyun, The Bioshock Collection ismiyle tekrar hayat bulmaya hazırlanıyor.

Efsane Seri Yeni Nesil Konsollarda

2007 yılının en başarılı FPS oyunlarından biri olan BioShock, hikayesiyle milyonları kendisine aşık etmeyi başarmıştı. İkinci oyunu için bizi 3 yıl bekletmiş, ardından BioShock Infinite ve DLC’leriyle daha epik bir hikayeyi ayaklarımıza sermişti. Ünlü seri, bu sefer yeni nesil konsolları kendisine hedef seçti.

Haberin Devamı

Irrational Games tarafından geliştirilen oyun, The Bioshock Collection ismiyle tekrar hayat bulmaya hazırlanıyor. Ancak bu ismin hala dedikodu olduğunu hatırlatma fayda var.

Yakın zamanda oyun, Reru.co.za isimli Güney Afrikalı bir perakendeci tarafından listelendi. Ancak listenen oyunun linki, gündemindeki yerini alır almaz kaldırıldı. Görüntülenen bilgilere göre listelenen The Bioshock Collection, 27 Kasım tarihinde Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında çıkış yapacak. The Bioshock Collection ile ilgili yapımcı veya yayıncı firmalardan herhangi bir bilgi yok. Şimdilik detaylar için beklemedeyiz.