Oyun Dunyasi Efsane Tetikçi Dönüyor

Efsane Tetikçi Dönüyor

26.02.2016 - 13:47 | Son Güncellenme:

O Interactive tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayımlanacak olan aksiyon türündeki gizlilik oyunu Hitman’in açılış sinematiği yayımlandı. Yeni Hitman oyununda bu sefer meşhur karakterimiz Agent 47’nin de ICA‘ya katılım öyküsüne de tanık olacağız. Serideki diğer Hitman oyunlarından farklı bir şekilde bölüm bölüm piyasaya çıkacak olan yeni oyunun yayımlanan açılış sinematiğine baktığımızda oyunun atmosferinin yine muhteşem göründüğünü söyleyebiliriz. Efsane tetikçinin yeni videosu […]

Efsane Tetikçi Dönüyor

O Interactive tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayımlanacak olan aksiyon türündeki gizlilik oyunu Hitman’in açılış sinematiği yayımlandı.

Haberin Devamı

Yeni Hitman oyununda bu sefer meşhur karakterimiz Agent 47’nin de ICA‘ya katılım öyküsüne de tanık olacağız. Serideki diğer Hitman oyunlarından farklı bir şekilde bölüm bölüm piyasaya çıkacak olan yeni oyunun yayımlanan açılış sinematiğine baktığımızda oyunun atmosferinin yine muhteşem göründüğünü söyleyebiliriz. Efsane tetikçinin yeni videosu burada!