Populer Bilim Endonezya’da 2 yılda 20 kez yumurtlayan çocuk!

Endonezya’da 2 yılda 20 kez yumurtlayan çocuk!

16.04.2018 - 16:38 | Son Güncellenme:

Endonezya’da 14 yaşındaki bir çocuk, ailesinin açıklamalarına göre iki yıldan beri 20 kez yumurtladı. Sağlık görevlileri, yumurtaların çocuğun vücuduna bilinçli olarak yerleştirildiğini iddia ediyor. Fakat babasının yaptığı açıklamalar doğrultusunda yumurtaların içi sürekli değişiyor.

Endonezya’da 2 yılda 20 kez yumurtlayan çocuk

Endonezya’da 14 yaşındaki Akmal isminde bir çocuk, ailesinin açıklamalarına göre iki yıldan beri 20 kez yumurtladı. Bu ortaya atılan sıra dışı olay dünya gündemine taşındı.

Haberin Devamı

Genç çocuk, ailesinin verdiği cevaplar doğrultusunda 2016 yılından beri 20 kez yumurtladığını açıkladı. Açıklamalar ve iddialar sonucunda genç Akmal birkaç kez hastaneye yatırıldı ve doktorların gözü önünde iki kez yumurtladı.

Sağlık görevlileri, yumurtaların genç çocuğun vücuduna bilinçli olarak yerleştirildiğini söylüyorlar. Fakat Akmal’ın babasının verdiği röportajlara göre yumurtaların içi sürekli değişiyor. Yumurtalardan birisini kıran baba, ilk olarak sadece içi sarı olan bir yumurtayla karşılaştığını açıkladı. Bundan 1 ay sonra ise içi sadece beyaz olan bir yumurtayı gördüğünü aktardı.

Genç çocuk 1 haftadır tekrar yatırıldığı hastanede doktorlar tarafından gözetim altında tutuluyor. Akmal’ın kaldığı hastanenin sözcülerinden biri, “Şüphelerimiz, yumurtaların kasıtlı olarak Akmal’in rektumuna itildiği yönünde” açıklamasında bulundu. Fakat bu veriyi kanıtlayacak bir kanıtın olmadığını da söyledi.