Teknoloji Eski Outlook Uygulamasına Elveda…

Eski Outlook Uygulamasına Elveda…

29.06.2015 - 09:42 | Son Güncellenme:

Yılın başlarında yenisi yayınlanan Outlook uygulamasının eski versiyonu Google Play'den kaldırılacak... Ocak ayı içerisinde Outlook'un yeni nesil sürümünü görücüye çıkaran Microsoft, uygulamanın eski halini ise tedavülden kaldırıyor. 31 Temmuz'da desteğin sona...

Eski Outlook Uygulamasına Elveda…

Yılın başlarında yenisi yayınlanan Outlook uygulamasının eski versiyonu Google Play'den kaldırılacak... Ocak ayı içerisinde Outlook'un yeni nesil sürümünü görücüye çıkaran Microsoft, uygulamanın eski halini ise tedavülden kaldırıyor. 31 Temmuz'da desteğin sona ereceğini açıklayan firma, bundan böyle sadece yeni Outlook uygulamasının kullanılabileceğini açıkladı. Outlook'un Android ve iOS sürümlerini yenileyen firma, kullanımı kolay ve daha göze hitap eden bir tasarıma sahip yeni uygulamayı kullanıma sunmuştu.

Haberin Devamı

Bu sürümden sonra eski nesil versiyona ne olacağı ise merak ediliyordu. Konu hakkında son kararını veren Microsoft, ne yazık ki uygulamanın Android'li cihazlarda çalışan versiyonunu Google Play'den kaldırma kararı aldı. Sadece yeni Outlook'u indirmeye izin verecek olan yönetim, böylelikle iki farklı uygulamayı kullanımda tutmamış olacak. Google Play üzerinden kolayca indirilebilen yeni Outlook, ne yazık ki en az Android 4.0 sistemini destekliyor. Eğer 4.0 ya da üzeri bir Android kullanıcıysanız sizin için değişen herhangi bir şey yok fakat Android 4.0 altı bir sisteme sahipseniz maillerinizi tarayıcı üzerinden kontrol etmeniz gerekecek. Bunun için Outlook.com adresine ulaşmanız yeterli.