Teknoloji Eski ve yeni MacBook Pro modelleri kıyaslandı

Eski ve yeni MacBook Pro modelleri kıyaslandı

24.10.2021 - 12:58 | Son Güncellenme:

Apple yeni MacBook Pro modellerini piyasaya sürdü. Farklı ve güçlü yapısıyla önceki serilere adeta meydan okuyan bu yeni MacBook Pro, bir karşılaştırmaya da konu oldu. Bir YouTuber, eski ve yeni MacBook Pro'yu birbiriyle kıyasladı.

Eski ve yeni MacBook Pro modelleri kıyaslandı

Apple yeni MacBook modellerini piyasaya sürmeye devam ederken, yeni bir inceleme ortaya çıktı. 2021 MacBook Pro 16 inç modeliyle 15 inçlik MacBook Pro modelini kıyaslayan bir YouTuber cihazlar arasındaki boyut farkına da parmak bastı. 

Haberin Devamı

Yayımlanan videoda 15 inçlik MacBook Pro( eski) ile 16 inçlik yeni nesil MacBook Pro kıyaslanıyor. Özellikle gövde genişliği noktasında büyük fark olan cihazlar arasında bazı ufak tefek değişiklikler de gözleniyor. 

Eski ve yeni MacBook Pro modelleri kıyaslandı

Öte yandan cihazlar da özellikleriyle dikkat çekiyor. M1 Pro 8 çekirdekli CPU, 14 çekirdekli GPU ve 16 çekirdekli Neural Engine, 10 çekirdekli CPU, 14 çekirdekli GPU ve 16 çekirdekli Neural Engine ve 10 çekirdekli CPU, 16 çekirdekli GPU ve 16 çekirdekli Neural Engine gibi seçenekler bulunuyor. 

M1 Max tarafında ise 10 çekirdekli CPU, 24 çekirdekli GPU ve 16 çekirdekli Neural Engine ve 10 çekirdekli CPU, 32 çekirdekli GPU ve 16 çekirdekli Neural Engine karşımıza çıkıyor.