Teknoloji Facebook hakkında herşey bu etkinlikte!

Facebook hakkında herşey bu etkinlikte!

08.10.2009 - 14:31 | Son Güncellenme:

Facebook Developer Garage®, 11 Ekim’de Orangeplus tarafından İstanbul’da düzenliyor!

Facebook hakkında herşey bu etkinlikte

Facebook Developer Garage® İstanbul 11 Ekim 2009 tarihinde, Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampusunda ve Özkan Altuner’in evsahipliğinde düzenleniyor. Facebook Developer Garage® İstanbul etkinliğinde "Facebook Connect®", "Uygulamamı nasıl yaparım?", "Uygulamalardan nasıl gelir elde edilir?", "Nasıl farklı bir uygulama konusu seçilir?", "Viral etki nasıl sağlanır?" gibi sorulara yer veriliyor.

Haberin Devamı

Facebook Developer Garage® etkinlikleri, yerel Facebook Developer® (Geliştirici) topluluklarının bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulunması hedefliyor. Bu etkinliklerde Facebook Platformu® üzerindeki en son ve en önemli gelişmelerin öğrenilmesi, diğer geliştiricilerle birlikte mevcut fikirler üzerinde yenilikler yapılması, teknik uzmanlık bilgilerinin paylaşılması ve tüm geliştiricilerin birbiriyle bağlantı kurması sağlanıyor.

Yerel geliştiricileri buluşturan Facebook Developer Garage® etkinliğinde, Facebook Platformuna yönelik “En iyi uygulamalar”, “Gelir Yaratma” “Connect®” vb gibi başlıklar da yer alacak. Justin Osofsky (Facebook Connect Pazarlama, Facebook), Özgür Demir (Yazılım Geliştirme, Facebook), Özgür Alaz (Partner, Promoqube), Tolga Arıcan (Partner, Utopic Farm), Emre Sokullu (Grou.ps), Gokhan Piskin (Partner, Biz Bilişim) ve Özkan Altuner (Orangeplus) etkinliğe katılacak konuşmacılar arasında.

Haberin Devamı

Özkan Altuner’in evsahipliğini, Bilgi Üniversitesi ve Marjinal Porter Novelli’nin ise sponsorluğunu yaptığı etkinlik 11 Ekim 2009 tarihinde Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampusu, Kurtuluş Deresi Caddesi No:47 Dolapdere/İstanbul adresinde, yerel geliştiricileri bir araya getirerek Facebook Platform® konusunda bilgi ve paylaşım sağlıyor.