Oyun FIFA 2015'den Türkiye'ye Süper Haber!

FIFA 2015'den Türkiye'ye Süper Haber!

08.08.2014 - 09:23 | Son Güncellenme:

Futbol oyunu denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan FIFA'nın son oyunu FIFA 2015'te artık tüm Spor Loto Süper Lig takımları yer alacak.

FIFA 2015den Türkiyeye Süper Haber

nın dağıtıcı firması olan Aral’ın yaptığı açıklamayla netlik kazanan FIFA 2015’te, Spor Toto Süper Lig’i 2014-2015 sezonunda mücadele eden Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor‘dan, lige yeni yükselen takımlara kadar en güncel haliyle yer alacak olması hem oyunseverleri hem de futbolseverleri oldukça heyecanlandırmayı başardı.

Haberin Devamı

Türkiye'den 18 kulübün boy göstereceği FIFA 2015'te diğer takımlarda olduğu gibi oyuncuların yeteneklerine göre güçleri teknikleri vb. bir çok özelliği mücadelelerine devam edecekler. 2014 yılının güncellenen kadrosuyla Türkiye'den 18 takımın boy göstereceği FIFA 15'te tutuğunuz takımın tüm forma detayları amblemi ve kadrolarıyla kıyasıya mücadele sizleri bekliyor olacak.

Oyunda en göze çarpan takımlardan biri olan Ultimate Team'de ise Türkiye takımlarından Sivasspor’dan Aatif Chahechouhe, Fenerbahçe’den Moussa Sow, Beşiktaş’dan Tolga Zengin ve Galatasaray’dan ise Wesley Sneijder yer alacak. Tüm bunların yanında bu oyuncuların Ultimate Team'de yer alıyor olması da futbolseverleri ayrı heyecanlandıran bir ayrıntı oldu.
Eylül'de oyunseverlerle buluşacak olan FIFA 15 için şimdiden sipariş vermek için buraya tıklabilir aynı zamanda FIFA 15’in oynanış videosuna ve Türk takımları için yayımlalan kapak fotoğrafına