Teknoloji Foursquare’de Grup Dönemi Başladı!

Foursquare’de Grup Dönemi Başladı!

27.06.2013 - 10:59 | Son Güncellenme:

Foursquare’ın yayınlanan yeni sürümünde beklenmedik bir özellikle kullanıcılarını şaşırtmayı ve mutlu etmeyi başardı.

Foursquare’de Grup Dönemi Başladı

Uygulama dünyasının en beğenilenleri arasında yer alan , kullanıcılarının isteklerini göz önünde bulundurarak yeni güncellemesi ile karşımızda. Peki, uygulamanın yeni sürümünde değişen ne ve bu değişiklikler ne işe yarıyor?

Haberin Devamı

Android ve ios sürümleri için yapılan güncellemede artık yer bildirimi yaparken sadece kendinizi değil yanınızda bulunan kişileri de bu yer bildirimine ekleyebileceksiniz. Aslında Facebook’dan aşina olduğumuz bu durum, Foursquare uygulaması için bir süredir eksiklik ve ihtiyaç olarak kullanıcıları tarafından belirtiliyordu.

Artık sizlerde yer bildirimi yaparken “I’m with” simgesine tıklayarak yanınızda bulunan kişileri yer bildiriminize dahil edebileceksiniz. Siz bir arkadaşınızı yanınızda olarak etiketlediğinizde ise o arkadaşınız onay vermediği sürece kendi sayfasında gözükmeyecek.

Foursquare’in bu özelliklerini hemen kullanmaya başlamak için yeni sürümü indirmeniz ve “Save time by letting friends check you in.?” sekmesini ayarlar bölümünden aktif hale getirmeniz gerekmekte.