Teknoloji Galaxy Grand On’un Tüm Teknik Özellikleri Sızdı!

Galaxy Grand On’un Tüm Teknik Özellikleri Sızdı!

13.10.2015 - 16:05 | Son Güncellenme:

Neredeyse her ay yeni akıllı telefonlarını satışa sunan Samsung, bu kez Galaxy Grand On üzerinde çalışıyor. Bir süre önce kendisini dedikodu olarak gösteren Galaxy Grand On, neredeyse resmiyete...

Galaxy Grand On’un Tüm Teknik Özellikleri Sızdı

Neredeyse her ay yeni akıllı telefonlarını satışa sunan Samsung, bu kez Galaxy Grand On üzerinde çalışıyor. Detaylar haberimizde... Bir süre önce kendisini dedikodu olarak gösteren Galaxy Grand On, neredeyse resmiyete kavuştu. TENAA sertifika kurumunda görülen telefon, özellikleri ile birlikte gün ışığına çıkmış vaziyette. Modelin daha çok giriş ve orta seviye özelliklere sahip olacağını söyleyebiliriz. Belirtilenlere göre Galaxy Grand On, 720p HD çözünürlük sunan 5.1 inç büyüklüğünde bir ekran ile gelecek. 1.2 GHz hızında çalışan çift çekirdekli bir işlemciye sahip olacağı görülen modelin 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanı gibi özelliklere de sahip olacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

8 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera gibi yeteneklere erişen modelin aynı zamanda 8.5 mm inceliğinde olacağı ve Android 5.1 Lollipop sürümü ile geleceği de doğrulanan bilgiler arasında. Grand ailesini genişleten Samsung, model sayısını arttırma politikasını devam ettiriyor. A, E ve J serileri ile aslında başarılı bir ivme kazanan firma, amiral gemi modellerinin yanı sıra Grand On gibi giriş - orta seviye telefonlar çıkartmaya devam edecek gibi. Samsung'un izlediği yol sizce doğru mu? NOT: Görsel temsilidir.

Yazarlar