Oyun Dunyasi Gameloft oyunlarına Xbox Live desteği geliyor!

Gameloft oyunlarına Xbox Live desteği geliyor!

08.05.2019 - 10:38 | Son Güncellenme:

Oyun geliştiricisi ve yayıncısı Gameloft, Microsoft işbirliği ile seçili mobil oyunlarına Xbox Live desteğinin geleceğini duyurdu. Oyuncular böylelikle, mobilde yeni duyurulan Xbox Live özelliklerine ve fonksiyonlarına rahatlıkla erişebilecekler.

Gameloft oyunlarına Xbox Live desteği geliyor

Geçtiğimiz gün Microsoft CEO’su Satya Nadella’nın Geliştirici Konferansında yaptığı açıklama ile Xbox Live hesabı sahibi oyunculara yönelik bir dizi özellik doğrulandı.

Haberin Devamı

Oyuncular mobilde de Xbox başarımlarının kilidini açabilecek, Xbox arkadaş listelerine erişebilecek ve Xbox sıralama tablosunda yer alabilecekler.

Gameloft Operasyon Direktörü Baudouin Corman, “Microsoft işbirliğiyle Xbox Live ağını Gameloft’un en iyi oyunlarına taşıyacak olmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi ve “Xbox Live servisini mobilde destekleyecek ilk partnerlerden biri olarak, oyuncularımıza oyun deneyimlerini yaşamaları için daha fazla yollar sağlamayı ve eğlenceyi elde edecekleri alanları aynı anda konsol, PC ve mobili bir araya getirirken artırabilmeyi amaçlıyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yeni Xbox Live güncellemeleri, daha fazla özellik ve gelecekte yapılacak duyurularla önümüzdeki yılda seçili oyunlarda olacak. Bu desteğe sahip olacak ilk oyunların Asphalt 9: Legends, Asphalt 8: Airborne, ve Dragon Mania Efsaneleri olması bekleniyor.