Teknoloji Gears of War 4’ü Satın Alanlara Diğer Oyunlar Ücretsiz

Gears of War 4’ü Satın Alanlara Diğer Oyunlar Ücretsiz

01.07.2016 - 14:19 | Son Güncellenme:

Xbox One platformuna özel bir şekilde geliştirilmekte olan Gears of War 4, yapılan açıklamaya göre güzel bir kampanya ile geliyor…

Gears of War 4’ü Satın Alanlara Diğer Oyunlar Ücretsiz

Xbox cephesinin en önemli serilerinden biri olan Gears of War, şimdiye dek neredeyse satışa sunulan tüm halkaları ile beğenilen bir geçmişe sahip. Nitekim en son duyurulan halkası Gears of War 4 ile büyük bir heyecan yaratmış olan Microsoft, şimdilerde Xbox One platformuna özel bir şekilde geliştirilmekte olan oyunun dağıtımcı koltuğunda oturmakta. Yapımın en iyi şekilde satışa sunulmasını ve mümkün olduğunca fazla kullanıcıya ulaşmasını sağlamak isteyen ve bunun adına harekete geçmiş olan yazılım devi, yapmış olduğu açıklama ile birlikte oyunu satın alanlara büyük bir sürprizin beklediğini bildirdi. Eğer yeni oyunu satın alırsak serinin önceki halkalarına ücretsiz bir şekilde erişim imkanına sahip olacağız.

Haberin Devamı
Aslında Xbox 360 Çıkmıştı

Gears of War serisinin önceki oyunları, tümüyle Xbox 360 platformu adına görücüye çıkmıştı. Ancak geriye uyumluluk programını devreye alan Microsoft, şimdilerde birçok 360 yapımının One üzerinde oynanılmasını mümkün kılıyor. Nitekim Gears of War, Gears of War 2, Gears of War 3 ve Gears of War Judgement oyunları da şimdilerde program içerisinde yer almakta.

32 GB Boş Alan Gerekiyor

Şimdilerde Xbox One ve PC platformları için geliştirilmekte olan GEOW 4, anlayacağınız üzere beraberinde 4 oyun ile birlikte geliyor. Eğer oyunu satın alır ve serinin önceki yapımlarını da indirmek isterseniz 32 GB boş alana ihtiyacınızın olduğunu hatırlatalım. Bunun dışında oyun 11 Ekim 2016 tarihinde satışa sunulacak, bilginiz olsun.