Oyun God of War 3 PS3 İnceleme

God of War 3 PS3 İnceleme

16.03.2010 - 17:36 | Son Güncellenme:

Bir yanda öfkeli Titan'lar öteki yanda ise acımasız Olympos tanrıları. Tüm bunların arasında ise intikamı için yemin etmiş insaoğlu. God of War 3 serinin mirasını başarıyla taşıyabilecek mi?

God of War 3 PS3 İnceleme


Zafer için neleri göze alırsınız? İntikamınızı almak için tüm dünyanın düzenini bozacak kadar cesaretiniz var mı? Öfkenizden güç alıp, ailenize ve hatta tanrınıza kafa tutabilir misiniz? İsminiz Kratos ise, bu saydıklarım aslında tüm hayatınızı özetliyor demektir.
Bir PlayStation efsanesi olan God of War serinin, üçüncü ve son oyunuyla geri döndü. Öfkeden deliye dönmüş oyun karakterimizi en son gördüğümüzde ise Olympos'u yerle bir etmek için tanrılara savaş açmıştı

Yaklaşık 3 yıllık bekleyişten sonra bu etkileyici sahnenin devamını ve savaşın sonunu God of War 3'de görüyoruz....
Oyun dünyasına yakınsanız bu sıralar God of War ismini her yerde duyuyorsunuzdur. Tüm siteler, dergiler ve hatta reklamlar bile Playstation 3'ün en iddialı oyunundan bahsediyor. Peki, Sony'in tüm satış planlarını üzerine yaptığı bu oyun gerçekten de bunca yoğun ilgiyi hak ediyor mu?


Kratos'un tanrıların, silahı haline geldiği ve en sonunda Ares'i öldürdüğü God of War macerası, artık ömrünü tüketmeye başlamış olan Playstation 2'nin iki - üç yıl daha fazla yaşamasına neden oldu. 2007'de gelen devam oyununda ise Santa Monica, stüdyosu, herkesin küçümsediği PS2 konsolunun tüm sınırlarına zorlayarak, kullanıcılara görsel şov yaşatmıştı.


İncelemenin devamını okumak için tıklayınız

:: God of War 3 beklentilerinizi karşıladı mı? Sizce seri devam etmeli mi?

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.