Teknoloji Google Maps Sokak Gezme Nasıl Yapılır? Google Maps Adım Atma Nedir?

Google Maps Sokak Gezme Nasıl Yapılır? Google Maps Adım Atma Nedir?

20.05.2021 - 14:20 | Son Güncellenme:

Google firmasının kişilere sunmuş olduğu farklı özellikler bulunuyor. Kişiler internet üzerinden Google Maps yardımıyla tüm sokakları gezmek istiyor. Gezme işlemlerinin nasıl yapılacağı kişiler tarafından özel olarak araştırılıyor. Google Maps adım atma konusunda da yapılan bazı araştırmalar bulunuyor. Google Maps sokak gezme nasıl yapılır? Google Maps adım atma nedir? Google Maps sokak gezme konusuyla ilgili detayları derledik.

Google Maps Sokak Gezme Nasıl Yapılır Google Maps Adım Atma Nedir

 Google Maps sayesinde kişiler sokakları kolayca gezebiliyor. Cihazlardan öncelikle Google Haritalar uygulaması açılır. Bir yer seçilir ve Street View etiketli fotoğraflar seçilir ve gezilmeye başlanılır.

Haberin Devamı

 Google Maps Sokak Gezme Nasıl Yapılır?

 Kişiler artık herhangi bir noktayı internet üzerinden kolayca görebiliyor. Google firması, Google Maps özelliğiyle kişilere tüm sokakların ve caddelerin görsellerini sunabiliyor. Bireyler uygulama üzerinden kolayca sokakları gezebiliyor.

 Google Maps sokak gezmenin nasıl yapılacağı yoğun ilgi gösterilen bir konudur. Bireyler Google Haritalar uygulaması içerisinden istediği sokaklara ulaşabilir. Seçilen sokak veya caddelerin üzerinde "Street View" ibaresi bulunur. Bireyler ibare bulunan fotoğrafı seçerek sokakları gezmeye başlayabilir.

 Google Maps Adım Atma Nedir?

 Google Maps üzerinden gezinti yapan bireyler, atım atma özelliğini de keşfetmek istiyor. Google Maps üzerinden atım atma işlemleri, kişilerin ekranı kullanarak yaptığı bir işlemdir. Kişiler ileri doğru veya geriye doğru gitmek için, ekranın ilerisine veya gerisine dokunur. Yapılan dokunma işlemleri, harita üzerinde kolayca adım atabilmeyi sağlayan bir işlemdir.

Yazarlar