Teknoloji Google'dan iki yeni akıllı saat

Google'dan iki yeni akıllı saat

23.12.2016 - 12:54 | Son Güncellenme:

Google, 2017’nin ilk aylarında iki yeni akıllı saatini tanıtacak.

Googledan iki yeni  akıllı saat

Google'ın daha öncesinde akıllı saat pazarında yer alacağın söylenmiş ama bu saatlerin piyasaya ne zaman süreleceği veya teknik özellikleri netlik kazanmamıştı. Firma şimdiyse merak edilen bu sorunun cevabını verdi.

Haberin Devamı

Android Wear’da üst düzey yönetici olan Jeff Chang, 2017 yılında Android Wear’lı iki adet akıllı saatin tanıtılacağını açıkladı. Bu akıllı saatlerin Nexus telefonlar veya tabletler gibi benzer bir markayla geleceğini belirten Chang, ürünlerin teknik özellikler hakkında bilgi vermedi. Google veya Pixel imzasının bulunmayacak saatlerin üstünde cihazları üreten markanın logoları yer alacak. Android Wear 2.0 ile gelmesi beklenen saatleri hangi firmanın geliştireceği ise bilinmiyor.

Söylentilere göre fotoğraftaki büyük olan akıllı saatin kod adı Angelfish. 43 mm ekrana ve 14 mm inceliğe sahip saat, LTE ve GPS bağlantılarını destekleyebiliyor, kullanıcılara kalp atış hızını gösterebiliyor. Diğer ufak olan akıllı saatin kod adı ise Swordfish. Bu saatin ise tek bir düğme, 42 mm çap ve 10.6 mm kalınlıkta geleceği söyleniyor.