Teknoloji Google'dan katlanabilir ekranlı bir telefon geliyor olabilir

Google'dan katlanabilir ekranlı bir telefon geliyor olabilir

26.02.2021 - 09:51 | Son Güncellenme:

Katlanabilir ekranlı telefonlar furyası tam gaz sürüyor. Bu yolda Google'dan da bir hamle gelecek deniyor. Son alınan haberlere göre Google'ın Pixel serisi için katlanabilir ekran hamlesi gelecek.

Googledan katlanabilir ekranlı bir telefon geliyor olabilir

Nilay Kamu/ Milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Google'ın Pixel serisi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Bu kapsamda, Pixel Fold olarak adlandırılacak telefon bu yılın son aylarında gelebilir. Telefon hakkında somut bir sızıntı elimizde bulunmuyor ancak teknoloji dünyasının ismini yakından bildiği Jon Prosser konu hakkında bir Twitter paylaşımı yaptı. 

Apple ardından Google'dan da böyle bir hamle gelmesi şaşırtmıyor

Prosser, yaptığı Twitter paylaşımında 'the google pixel fold is a real thing' yani 'Google'dan Pixel Fold telefonu gerçek' yorumunu yaptı. Twitter paylaşımında detay vermeyen Prosser'a ek olarak, DSCC'nin kurucusu ve akran analisti Ross Young da bu fikre katılıyor ve beklentilerin artmasına neden oluyor. 

Bildiğiniz üzere katlanabilir ekranlı telefonları geliştiren pek çok teknoloji şirketi bulunuyor. Apple'ın bir süredir sızıntılarla geliştirdiğinden haberdar olduğumuz katlabilir ekranlı iPhone'a ek olarak Google'dan böyle bir hamle gelmesi pek de şaşırtmıyor. İlerleyen günlerde telefon hakkında daha fazla detayın elimize ulaşması bekleniyor.