Oyun Gran Turismo PSP hakkında merak edilenler

Gran Turismo PSP hakkında merak edilenler

26.07.2009 - 11:13 | Son Güncellenme:

İlk oyunundan beri gerçekçi yapısı ile tüm dünyada milyonlarca hayran kitlesi kazanan yarış serisi, yeni macerasına PSP'de devam ediyor.

Gran Turismo PSP hakkında merak edilenler

Oyunun yapımcıları merak edilen soruları sizler için cevapladı.

Haberin Devamı

Polyphony Digital US' in yapımcıları Chris Hinojosa Miranda ve Taku İmasaki, Gran Turismo PSP hakkında kafaları karıştıran soruları yanıtladı:

GT PSP ile Gran Turismo 5'i kıyaslayabilir miyiz?

- Biz Polyphony olarak tüm platformlarda donanım limitlerini zorluyoruz. Oyun piyasaya çıktığında çeşitli farklılıkların olup olmadığını kendiniz görebilirsiniz.

GT PSP yeni arabalar yeni yarış pistleri gibi indirilebilir içeriğe sahip olacak mı?

- Oyunda zaten 800'ün üzerinde kullanılabilir araç mevcut olacak. Bu sayının yarış severler için yeterli olduğunu düşünüyoruz. Bu kadar fazla içeriğin üzerine bir de indirilebilir ekstraların olması okyanusa su boşaltmak anlamına gelir.

GT PSP'de hasar modellemesi olacak mı?

Haberin Devamı

- Hasar mı? Hayır. 800'ün üzerinde araç, 35 farklı pist ve eşsiz bir yarış deneyimi olacak!

GT PSP' nin İndirilebilir bir demosu olacak mı?

- Keşke bunun olacağını söyleyebilsek. Henüz böyle bir düşüncemiz bulunmuyor. Tüm gücümüzü GT5 ve GT PSP için harcıyoruz.

AI arabaların sayısının 3 olacağı söyleniyor. Bu aynı zamanda 4 araba yüzünden oyunun kimi bölümlerinde fps'nin 60'dan 30'a kadar düşümesi anlamına da gelmiyor mu ?

- Bu konu hakkında epey bir deney yaptık ve halen de çalışmalarımız mevcut. Gran Turismo kalitesini ve deneyimini korumak adına en iyi rakam 3 adet rakibin bulunması. Toplamda 4 araba ile yarışlar gayet hızlı yapılıyor.

Daha fazlası için www.shiftdelete.net sitesini ziyaret ediniz.