Teknoloji GTA 5’in Satışları Dudak Uçuklatıyor

GTA 5’in Satışları Dudak Uçuklatıyor

20.05.2016 - 16:22 | Son Güncellenme:

Son yılların en başarılı oyunlarından biri olan GTA 5, elde ettiği satış rakamı ile birlikte adeta ne denli başarılı olduğunu kanıtlıyor…

GTA 5’in Satışları Dudak Uçuklatıyor

Rockstar Games tarafından uzun bir geliştirilme süreci yaşayan ve bunun ardından ilk olarak Xbox 360 ve PS3 platformları için satışa sunulan GTA 5, şimdilerde elde ettiği milyonlarca adet satış ile gündemde. Eski nesilden sonra yeni nesil konsolları da ziyaret eden ve en son PC platformu için de oynanabilir olan yapım, resmi olarak yapılan açıklama ile birlikte bir kez daha gündeme gelmiş bulunmakta. Zira oyunun dağıtımcı firması olan Take-Two, yapımın kaç adet dağıtıldığını kullanıcılar ile paylaştı.

Haberin Devamı
Milyonlarca Satış Söz Konusu

Açıklanan resmi bilgilere göre GTA 5, bu zamana kadar tam 65 milyon adet satmayı başardı. Geçtiğimiz şubat ayında 60 milyon adeta ulaşan satışı ile haber konusu olmayı başaran oyun, bir nevi şubat ayından günümüze kadar geçen süre boyunca 5 milyonluk satış daha elde ederek yoluna devam ediyor.

Yeni Oyunlar Yolda

Konuyla ilgili açıklama yapan Take-Two, sadece oyunun satış rakamlarına değinmek ile yetinmedi. Bunun yanında Rockstar’ın planlarına da değinen deneyimli firma, yeni oyunların yolda olduğuna dair müjdeli haberi de vermiş bulunuyor. Tabi bu oyunların ne ya da nasıl olacağı henüz bilinmiyor. Eğer yeni bir bilgi ortaya çıkar ise haber etmiş olacağız, bizi takip etmeye devam edin.