Oyun Dunyasi GTA 5’te Iron Man’i Kontrol Etmek Mümkün

GTA 5’te Iron Man’i Kontrol Etmek Mümkün

12.08.2015 - 13:47 | Son Güncellenme:

Grand Theft Auto 5, popülerliğinden hiçbir şey kaybetmedi. Online modu olsun, hikaye kısmında saatlerce bir yerleri gezmek olsun veya arada farklı şeyler deneyerek Los Santos’u darmaduman etmek olsun, GTA V bir şekilde kendisini ön plana çıkartmayı başarıyor. Gelin sizi GTA 5: Iron Man Hulkbuster Modu ile tanıştıralım.

GTA 5’te Iron Man’i Kontrol Etmek Mümkün

Grand Theft Auto 5, popülerliğinden hiçbir şey kaybetmedi. Online modu olsun, hikaye kısmında saatlerce bir yerleri gezmek olsun veya arada farklı şeyler deneyerek Los Santos’u darmaduman etmek olsun, GTA V bir şekilde kendisini ön plana çıkartmayı başarıyor.

Gelin sizi GTA 5: Iron Man Hulkbuster Modu ile tanıştıralım. Marvel’ın ünlü kahramanı Iron Man’in yeni zırhı Hulkbuster’dan çoğunuzun haberi vardır. Yoksa da Yenilmezler: Ultron Çağı – Avengers: Age of Ultron filminde mutlaka görmüşsünüzdür. Birazdan izleyeceğimiz videoda, bu zırhı kontrol etmenin ne kadar tatlı bir his olduğunu anlayacağız.

LioN KoLLA isimli YouTube kullanıcısı videosunda, polis helikopterlerini yok eden, araçları uçuran, önüne çıkan askerleri tek çırpıda parçalayan ve daha birçok aksiyonu da beraberinde getiren içerikleri öne çıkartmış. GTA 5’te Iron Man’i kontrol edebileceğiniz tanıtım videosu burada.