Oyun H1Z1 oyunu PlayStation 4 için geliyor

H1Z1 oyunu PlayStation 4 için geliyor

25.04.2018 - 18:58 | Son Güncellenme:

Daybreak Games tarafından geliştirilen Battle Royale türündeki H1Z1 , 22 Mayıs'ta açık bir beta ile PlayStation 4'e geliyor. Daha akıcı bir deneyimle birlikte konsola geleceği söylenen oyunda 60 FPS imkanı da olacak.

H1Z1 oyunu PlayStation 4 için geliyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

H1Z1'in PS4 sürümü, “Yeni bir silah ilerletme sistemi, tamamen yeniden yapılandırılmış kullanıcı arayüzü ve yeni silahlar ve donanım” ile bu yılın başlarında Steam'de yayınlandıkran sonra PC muadilinden ayrılacak. Daybreak Games tarafından geliştirilen H1Z1, PlayStation 4'e geliyor. Oyunun PS4 Pro'da 60 FPS kaliteyle çalışacağı söyleniyor.

Daybreak Games, H1Z1'in konsoldaki oyun hızını vurgulayarak “H1Z1'in artık yağma toplama ve envanter yönetimini basitleştirildi. Tanıdık radyal silah menüsüyle böylece oyuncular hızlı bir şekilde silahlar ve el bombaları arasında geçiş yapabilecek ve bir bakışta hayati bilgiler veren yenilenmiş HUD ekranıyla karşılaşacak. Crafting sistemi de oyundan kaldırıldı." dedi.

Haberin Devamı

H1Z1'in yenilenen silahı ilerleme mekaniği, oyuncuların bir maçın başlangıcında altı seviye bir silahı almalarına izin veriyor. Daha iyi ilerlemek için, oyuncular hava balonlarını avlamak zorunda kalacaklar.

Daybreak Games, "Oyuncuların, AK ve AR gibi tanıdık silahları ve yeni KH43, Marauder, Combat Shotgun, CNQ-09, Scout Rifle ve MK46 gibi tanıdık silahları alabilecekleri haritaların yayıldığı açıklandı. Airdrop'lar, oyunculara sağlık bonusu sağlamak için yeniden düzenlenen yüksek güçlü zırhı garantilemenin birincil yolu olarak hizmet ediyor." dedi.

Daybreak bu hafta sonu H1Z1 için PS4'te kapalı bir beta tutacak. İlgilenen oyuncular oyunun web sitesinde kayıt olabilirler. Oyun, kozmetik ürün grubuyla yurt dışında 29.99 dolarlık ön sipariş paketiyle satılıyor.